BIST 9.089
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,67
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Bandırma seçim sonuçları 2019 Balıkesir yerel seçim sonuçları

BANDIRMA seçim sonuçları AA'dan canlı yayınla internethaber.com sitesinde olacak, Balıkesir yerel seçim sonuçları açısından Bandırma ilçesi veriler önemli.

Abone ol

Bandırma ilçesinin 31 Mart 2019 yerel seçim sonuçları Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışanda kritik önemde. Balıkesir Büyükşehir Belediye seçimlerinde bilindiği gibi Cumhur ittifakı ile Millet İttifakı yarışıyor. 

Bandırma ilçesinde yerel seçimlere, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararı uyarınca, Adalet ve Kalkınma Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, Büyük Birlik Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti, Demokratik Sol Parti, Halkların Demokratik Partisi, İYİ Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi, Türkiye Komünist Partisi ve Vatan Partisi katıldı. 

Bandırma seçim sonuçları : 2019 yerel seçimlerinde Balıkesir genelinde olduğu gibi Bandırma ilçesi Belediye Başkanlığı için de kıyasıya bir rekabet vardı. Bandırma seçim sonuçları Anadolu Ajansı verileri ile internethaber.com sitesinde yer alacak. Aşağıda yer alan linkten Balıkesir Bandırma yerel seçim sonuçlarının anlık verilerine seçim yasağının kalkması ile birlikte ulaşabilirsiniz. 

Balıkesir ilçeleri ve Bandırma seçim sonuçları sayfası - tıklayın

2014 Bandırma seçim sonuçları nasıldı? : Peki geçen seçimde Balıkesir Bandırma Belediye Başkanlığı seçimini hangi partiden, kim kazanmıştı? 2014 yerel seçimlerinde Bandırma Belediyesi için yaşanan seçim yarışı sonrasında sonuçlar şöyle olmuştu:

2014 yılı Balıkesir yerel seçim sonuçları : 2014 Türkiye yerel seçimleri'nde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve 20 ilçenin belediye başkanı seçilmişti. Sonuçlar şöyleydi: