BIST 10.212
DOLAR 32,22
EURO 34,65
ALTIN 2.391,25
HABER /  DÜNYA

'Bana istediğin zaman tecavüz edebilirsin'

Romanya’da bindiği taksinin şoförünü eşyalarını taşımak için evine çağıran ve evde kendisini taciz eden Luminita Perijoc dünya gündeminden düşmüyor

Abone ol

Hafta sonunda Romanya’da bir taksiciye tecavüz eden ve yaralayan Luminita Perijoc’un başı Türk erkekleriyle dertte.

Haberin yayımlanmasının ardından adına hayran sayfaları açan binlerce Türk, 30 yaşındaki kadına, “Türkiye’ye gel, bize tecavüz et” mesajları atarak Facebook üzerinden arkadaşlık isteği gönderdi.

Romanya’da bindiği taksinin şoförü Nicolae Stan’i, eşyalarını taşımak için evine çağıran ve evde kendisini taciz eden Luminita Perijoc dünya gündeminden ayrılmıyor. Taksi şoförünü bıçakladığı için gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Perijoc, internet aleminde bir fenomen oldu. Bu etkiyi yaratan isimler ise Türk erkekleri. Ünlü aktris Angelina Jolie’ye olan benzerliğiyle dikkat çeken Perijoc adına hayran sayfaları açıldı, binlerce Türk sayfaya hücum etti.

TAKSİYE İHTİYACIN VAR MI?

Sayfayı beğenen Türk erkekleri bununla da kalmadı ve esmer güzele sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden arkadaşlık isteği gönderdi. Sayıları 100’ü bulan mesajlardan bunalan Perijoc, “Bana istediğin zaman tecavüz edebilirsin bebeğim” ve “Taksiye ihtiyacın var mı” diyen Türk erkeklerinden rahatsız olduğunu belirterek, “Tanımadığım Türk erkeklerinin bana arkadaşlık talebi göndermesi beni hasta ediyor” diyerek o isimleri ifşa etti.