BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.425,53
HABER /  MAGAZİN

Bana Adını Sor galasından bomba itiraflar

'Bana Adını Sor' 13 Mart (bu hafta) vizyona girdi. Bana Adını Sor muhteşem bir gala yaptı. Romantik tür olan Bana Adını Sor izleyenleri ağlatmaya hazır. Filmin galasına ünlü yağdı.

Abone ol

'Bana Adını sor' bu hafta vizyona girdi. Filmin yönetmenliğini M. Taner Gündöner ve Özer Kızıltan yaptı. Bana Adını Sor filminin galası geçtiğimiz akşam yapıldı.

Davetliler, filmi gala için özel olarak sinema salonuna dönüştürülen otelin balo salonunda izledi. Gala, dj'ler eşliğinde düzenlenen After Party ile son buldu.

ekran-resmi-2015-03-12-11.39.20.pngEngin Hepileri, Özge Borak ve Başak Parlak’ın paylaştığı, yönetmenliğini Taner Gündöner’in yaptığı ‘Bana Adını Sor’ filminin galası önceki akşam yapıldı. Galaya sanat, iş ve siyaset dünyasından bir çok isim katıldı. Şıklık yarışı yaşanan galada yoğun güvenlik önlemleri alındı.

KADRO BENİM İÇİN ŞANS

Oyuncular gösterim öncesi toplu fotoğraf verdikten sonra habercilerin sorularını cevapladı. Filmin yönetmeni Taner Gündöner, “Böyle bir oyuncu kadrosu ile çalışmaktan çok zevk aldım. Yapımcılarımız Merve Hanım ve Hakan Bey çok destek verdi. Ortaya çıkardığımız işten ben çok memnunum, umarım seyirci de sever” diye konuştu.

BANA ADINI SOR KONUSU VE FRAGMANI

FİNAL SAHNESİ ÇARPACAK

Engin Hepileri ise şunları söyledi; Finalde çok çarpıcı sahnelere tanık olacaksınız. Bu filmin senaryosu performansımı en üste taşımama olanak sağladı. Rolü de çok büyük bir heyacanla kabul etmiştim. Sonuçları göreceğiz. Ama bu yıl benim açımdan harika geçiyor. Rol aldığım Kara Ekmek dizisini de çok sevdim.

ekran-resmi-2015-03-12-11.40.16.pngÇOCUKLUK AŞKINI DA İTİRAF ETTİ

Ata Demirer’den boşandıktan sonra geçirdiği zor dönemi atlattığı görülen filmin başrol oyuncularından Özge Borak, neşesi ve zarafeti ile dikkat çekti. Borak, film ile ilgili olarak, şunları söyledi: “Filmde çok konuşulan bir dans sahnesi var. Daha vizyona girmeden dans sosyal medyada kendinden bahsettirdi. Engin’le bunu yakaladığımızı düşünüyorum. Eski arkadaşız onun getirisi aynı zamanda bu. Ayrıca Çerkes dansını da öğrenmiş olduk.”

Borak, filmin klasik bir aşk üçgeninden ibaret olmadığını çocukluk yıllarına dayanan bir aşk hikayesi olduğunu söyleyince gazeteciler oyuncuya, kendisinin çocukluk aşkı olup olmadığını sordular. Borak, çekinmeden çocukluk yıllarına döndü: Olmaz mı?.. 6 yaşındaydım, adı Efe’ydi benden 3 yaş küçüktü. Aşık olduğumu bilmiyordu. Küçüktü ama kirpikleri çok güzeldi. Annem bana her gün asansörden servise inerken ‘ Ama kızım 3 yaş büyük senden’ derken ben ona, ‘Anne ben 3 sene doğum günü kutlamam. O zaman aynı yaşta olurum’ derdim! İşte benim ilk aşkım o!..

FİLMİN ÇOK KONUŞULAN DANS SAHNESİ

MAYIS SONUNDA EVLİLİK VAR

Engin Hepileri, galaya nişanlısı Beyza Şekerci ile geldi. Mutlulukları gözlerinden okunan çiften Şekerci, giydiği kırmızı kıyafeti ve güzelliği ile de dikkat çekti. Çift, mayıs sonunda dünya evine gireceği müjdesini verdi.