BIST 10.793
DOLAR 32,21
EURO 34,84
ALTIN 2.411,56
HABER /  GÜNCEL

Balıkesir'de korkunç gece

Kavganın büyümesiyle, tüfekle biri 12 yaşında kız çocuğu olmak üzere 5 kişiyi ağır yaraladı.

Abone ol

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde dün gece, aralarında daha önce bir husumet olduğu öğrenilen iki taraf arasında çıkan kavgada, 30 yaşındaki Ferdi Bükülmez evinden aldığı tüfekle biri 12 yaşında kız çocuğu olmak üzere 5 kişiyi ağır yaraladı.

Olay sonrası hastaneye kaldırılan yaralılardan İbrahim Korkmaz (39) yaşamını yitirirken diğer 4 kişinin ise durumunun ağır olduğu bildirildi.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ 

Zanlı Bülükmez ve ağabeyi Sadık Bükülmez ise polis tarafından aranıyor.Olay dün gece saat 01.30 sıralarında Çınar Mahallesi, 58. Sokak'ta meydana geldi. Daha önce aralarında husumet olduğu öğrenilen Efrahim Korkmaz (18) ve Ferdi Bükülmez 58. Sokak'ta karşılaşınca yine tartışmaya başladılar. Tartışma kavgaya dönüşünce Ferdi Bükülmez aynı sokakta bulunan evinden aldığı tüfekle rast gele ateş açmaya başladı. Açılan ateş sonrasında Efrahim Korkmaz, ağabeyleri İbrahim (39) ve Kenan Korkmaz (25), kardeşi Şükran Korkmaz (12) ile akrabaları Halil Bükülmez (58) yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansıyla İlçe Devlet hastanesi'ne kaldırılırken, Ferdi Bükülmez ve olay sırasında yanında olan ağabeyi Sadık Bükülmez (35) ise kayıplara karıştı. Hastanede tedaviye alınan yaralılarından İbrahim Korkmaz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurturalamazken, diğer yaralalıların ise durumunun ağır olduğu bildirildi.Zanlı Bükülmez ve ağabeyi Sadık Bükülmez polis tarafından aranırken, olayla ilgili soruşturmaya Bandırma Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.