BIST 9.762
DOLAR 32,56
EURO 34,99
ALTIN 2.432,30
HABER /  GÜNCEL

Balıkesir hava durumu kar yağacak mı?

Balıkesir hava durumu son tahminleri meteoroloji açıkladı. Son değerlendirmelere göre Balıkesir'de hava durumu bugün en yüksek sıcaklık 11 derece, en düşük sıcaklık ise -1 derece olacak.

Abone ol

Balıkesir hava durumu son rahminleri meteoroloji açıkladı. Yapılan son değerlendirmelere göre; Karadeniz kıyıları ile zamanla Doğu Anadolu'nun güneydoğusunun parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Kastamonu'nun kıyı ilçeleri ve Sinop çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara, Kuzey ve İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.



HAVA SICAKLIĞI : Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR : Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde yer yer kuvvetli buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (yollarda buzlanma nedeniyle trafikte ve ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
SİS UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara, Kuzey ve İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.