BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Balık kızartırken otomobili yaktı

Akıl almaz olay Adana'da yaşandı. Evde balık kızartan Yasemin Sömek, sokaktaki aracı böyle yaktı...

Abone ol Adana’da, evde balık kızartan Yasemin Sömek, alev alan piknik tüpünü 3’üncü kattan aşağıya attı. Bir otomobilin üzerine düşen tüp büyük bir gürültüyle patlarken, otomobil ise alev alev yandı.

Olay, saat 17.30 sıralarında Beyazevler Mahallesi 27 sokak Gül Apartmanı’nda meydana geldi. Ev hanımı Yasemin Sömek, akşam yemeği için üçüncü kattaki evinde balık kızartmaya başladı. Bu sırada Sömek’in kullandığı piknik tüp aniden alev aldı. Paniğe kapılan Sömek, tüpü telaşla balkondan aşağıya attı. Yanmaya devam eden tüp, sokakta park halinde duran Dursun İnan’a ait 01 FD 940 plakalı otomobilin ön camından içeri girdi. Otomobili de tutuşturan tüp, büyük bir gürültüyle patladı.

Korkuya kapılan mahalle sakinleri, itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede yangını söndürürken, otomobil kullanılmaz hale geldi. Otomobil sahibinin masraflarını karşılayacağını belirten Yasemin Sömek’in eşi Halil Sömek, “Üzücü bir olay yaşandı. Can kaybı yaşanmamasına seviniyoruz. Tüm zararı karşılayacağız” dedi.