BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Bakırköy'de Naif bir resim sergisi

Ressam Hüseyin Sartaş imzalı doğa resimleri sergisi büyük beğeni topluyor.

Abone ol

“Naif Ressam” olarak tanınan, doğa resimleriyle ün yapmış sanatçı Hüseyin Sartaş eserlerinin bir bölümünü, Yeşilköy sahilde bulunan Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi’nde sergilemeye başladı.

Naif Ressam Hüseyin Sartaş içimizde taşıdığımız düşüncelerimizin, özlemlerin, yitirdiğimiz ya da yok ettiğimiz doğal güzelliklerin resimlerini yapmaya devam ediyor…

Anadolu’yu adım adım dolaşarak, gerçekleştirdiği çalışmaları ile halen TRT’de belgesel olarak yayınlanan sanatçıyı İstanbul’da sanatseverlerle buluşturan sergi Hülya Kırımoğlu Sanat Evi organizasyonuyla düzenleniyor.

Sergi 21 Ekim tarihine kadar sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Naif Ressam Hüseyin Sartaş, Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi’ni Bakırköy’e kazandıran Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’e teşekkür ederek başladığı konuşmasında,” Tarihi binayı restore ettirerek Bakırköy’e kazandırarak sanata çok büyük katkı sunan Ateş Ünal Erzen başkana şükranlarımı sunuyorum. Naif insanların yaşadığı bu müstesna semtinde sergiyi açmak benim için de mutluluk verici. Tüm Bakırköylü sanatseverleri 21 Ekim’e kadar sürecek sergiye bekliyorum.”diyerek duygularını ifade etti.