BIST 9.891
DOLAR 32,46
EURO 34,83
ALTIN 2.445,59
HABER /  DÜNYA

Dünyaya atlayış saniye saniye kamerada!

Felix Baumgartner'in atlamak için beklediği sırada, bir UFO'nun onun olduğu kapsülün yakınından geçtiği iddiasında bulunuldu

Abone ol

39 kilometreden dünyaya tarihi bir atlayış gerçekleştiren FelixBaumgartner'in kaskından o anlar saniye saniye kaydedildi.

Avusturyalı ekstrem sporcu FelixBaumgartner, ses duvarını aşan ilk insan oldu ve tarihe geçmişti.Avusturyalı paraşütçü Felix Baumgartner, 39 bin metre yükseklikten atladı.

9 dakika süren ölümcül atlayışını başarıyla tamamlayan Baumgartner 3 tarihi rekoru birden imza atmıştı.

ekran-resmi-2012-10-17,-09.33.56.png

UFO'LAR MI İZLEDİ?

39 bin metreden pazar günü Dünya'ya atlayan Avusturyalı paraşütçü Felix Baumgartner'in atlamak için beklediği sırada, bir UFO'nun onun olduğu kapsülün yakınından geçtiği iddiasında bulunuldu. UFO'lara ilişkin haber videolarıyla tanınan Disclose.tv adlı internet sitesi iddiaya ilişkin bir video da yayınladı. Videoda Baumgartner'ın kaskının üzerinden parlak bir cismin dikey geçişi görüldü.

İŞTE O VİDEO;

2.20121017092420.jpg

ZÜRAFA BAKA KALDI
Baumgartner'ın paraşütünü erken açtığı iddialarını ise Baumgartner'ın ekibi yalanladı. Ünlü sporcunun paraşütünü 4'üncü dakika 19'uncu saniyeden 20'nci saniyeye geçerken açtığı kayıtlarla doğrulandı. Felix Baumgartner'ın atlayışı, internet ortamında da espirilere neden oldu. Fotoğraflar arasında, bir zürafanın, strastosfere çıkan Baumgartner'e bakarken yayınlanan fotoğrafı ilgi çekti