BIST 10.899
DOLAR 32,19
EURO 34,95
ALTIN 2.461,30
HABER /  GÜNCEL

Bakırköy'de iftar yemeklerine mühendis onayı

Bakırköy'de her akşam farklı mahallelerinde verilen iftar yemekleri, gıda mühendislerinin onayından sonra vatandaşlara sunuluyor.

Abone ol

Bakırköy Belediyesi’nin Fildamı Sarnıcı’nda Ramazan Ayı boyunca her akşam ve değişik mahallerde verdiği iftar yemekleri Aşevi’nde hazırlanıyor.

Cevizlik Mahallesi’nde düzenlenen mahalle iftarına katılan Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen Ramazan Ayı boyunca yaklaşık 75 bin kişilik iftar yemeği çıkaracaklarını belirterek” Belediyemizin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı Aşevimizde bu yıl iftar yemeklerini hazırladık Gıda Mühendisleri kontrolünde çıkan yemeklerin kalorileri hesaplanarak yurttaşlarımıza sunuluyor.  Ayrıca geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da iftar yemeklerimize sponsor olan ve adlarının hiçbir şekilde geçmesini istemeyen gerçek hayırseverlerimize de çok teşekkür ediyorum. Ayrıca 10. kez Bakırköylü yurttaşlarımızla iftar soframızda buluşmaktan dolayı da çok mutluyuz.Bir de iftar yemekleri boyunca özellikle yaşlı vatandaşlarımızın yemeklerinin servisini yapan gönüllülerimize teşekkür ediyorum.”dedi.

Başkan Ünal Erzen, Ramazan ayı sonuna kadar Fildamı Sarnıcı’nda her akşam iftar yemeği vermeye devam edeceklerini ayrıca 5 Ağustos 2013-Pazartesi akşamı da Zuhuratbaba Muhtarlığı yanında da mahalle iftarı vereceklerini sözlerine ekledi.

asci.jpg

iftar.20130802150737.jpg