BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bakırköy Botanik Parkı’nda çocuk şenliği var

Bakırköy Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenlenen “Çocuk Şenliği” yarın(23 Nisan 2014) saat 13.30’da Bakırköy Belediyesi Botanik Parkı’nda yapılacak.

Abone ol

BAKIRKÖY Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu’nun da katılacağı Şenlikte çocuklar gönüllerince eğlenecekleri dolu dolu bir bayram coşkusu yaşayacaklar.

30 kişilik 3-6 yaş grubu çocukların işaret diliyle “Bir Dünya Bırakın Biz Çocuklara” şarkısını söylemesi ve Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu’yla barış güvercinlerini uçurmasıyla başlayacak Şenlikte; kukla şov, sosis balon şov, engelliler dans grubu gösterisi, Yılmaz Köksal Dans Okulu’nun Salsa ve Çaça gösterisi, Vantrilog-Jonklor Erkan Obüs’ün gösterisi, Engelliler Derneği’nin Çayda Çıra,Roman ve Blues danslarından oluşan gösterisi, Dansoloji Dans Sanat Merkezi’nin hip hop gösterisi, Medeni Berk İ.Ö.O. Folklor Grubu’nun gösterisi, Azerbaycan Dans Grubu gösterisi, Bakırköy Belediyesi Çocuk Müzik Kursiyerlerinin konseri, Behramağa İ.Ö.O. Folklor Grubu gösterisi, ünlü sanatçıların da yer aldığı Bakırköy Belediye Tiyatroları oyuncularından şarkı ve danslar da yer alacak.

Program süresince işitme engelliler için işaret diliyle anlatımın da yapılacağı şenlikte çocuklara yüz boyama, açık hava resim atölyesi kurulup etkinliğe katılan çocukların yaptıkları resimlerle kendi sergilerini oluşturmaları, çocuk kitaplarından oluşan kitap standı ve imza günü, çocukların fotoğraf çektirebilecekleri masal kahramanlarının maketi de bulunacak.

ÇOCUKLARA 23 NİSAN SÜRPRİZİ 

Çocuklara ayrıca oyuncak, patlamış mısır, dondurma, pamuk şeker, mentos şeker gibi daha birçok ikram ve sürprizler yapılacak.

YER: Bakırköy Belediye Botanik Parkı(E-5 Kenarı Marmara Forum üstü)
TARİH: 23 Nisan 2014-Çarşamba
SAAT:13.30