BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,79
ALTIN 2.431,17
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bakanların gizli kamera görüntüleri ortaya çıktı!

AK Partili bakanların, kameralardan uzakta hem çalıp hem söyledikleri özel bir gecenin görüntüleri ortaya çıktı

Abone ol

AK Partili bakanların 2012’nin ilk aylarına ait görüntüleri ortaya çıktı. Habertürk'ün ulaştığı bu görüntülerde bakanlar seçtikleri türküler ile hayli dertli gözüküyorlar.

TÜRKÜCÜ KABİNE

Başkent protokülü önce türküleri dinledi ama sonra Erzincanlı Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım dayanamadı ve mikrofonu aldı eline. “Şu yüce dağlar”ı söyleyen Yıldırım, mikrofonu Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz' verdi. Yılmaz da “Sarı Gelin” türküsünden kısa bir bölüm söyleyip sırasını geçiştirdi. Gümrük Bakanı Hayati Yazıcı’nın söylediği “Sırtındaki Sepetin Ben Olayım Hamalı” isimli Karadeniz türküsü ile ortamdaki hava dağıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar “Yaktın Yandırdın Beni..” türküsünü söylerken ciddiyeti elden bırakmaması da dikkat çekti.

Bir diğer Karadenizli İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, “Hekimoğlu” parçasını seslendirdi. İçişleri Bakanı’na salondakiler de eşlik etti.

ASKERLERİMİZİN DİLİ OLDU

Kültür Bakanı Ertuğrul Günay “Hakkını Helal Et Annem” türküsünü söylerek tüm askerlerimizin dili oldu. Ankara’da Bakanlar Kurulu’nun sazlı, sözlü ve türkülü trafiği, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.