BIST 10.657
DOLAR 32,13
EURO 34,94
ALTIN 2.432,37
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bakan Yıldırım'dan ilginç bezetme

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Çaycuma'da referandum için destek istedi. İşte Yıldırım'ın ilginç sözleri;

Abone ol

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, ''Başkaları laf üretmekten yoruluyor, biz hizmet etmekten yorulmuyoruz. Duble yolları, hava yolları, demir yolları ve yollarınızı biz açtık, 12 Eylül'de de adalet yolunu siz açacaksınız. Hazır mısınız 12 Eylül'de adalete oy atmaya ?'' dedi.

Çeşitli açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere uçakla Çaycuma ilçesi Saltukova beldesindeki Zonguldak Havaalanı'na inen Ulaştırma Bakanı Yıldırım, buradan Filyos beldesine geçti.

Belediye binası önünde toplanan vatandaşlara sandalye üstünde hitap eden Yıldırım, bölünmüş yol ve hızlı tren projeleriyle halkın hizmetinde olmaya devam edeceklerini kaydetti. Bakan Yıldırım, şöyle dedi: "Tren yolları 50 yıldır ihmal edilmiş. Şimdi Ankara-Eskişehir hızlı trenini yaptık. Ankara-Konya hızlı trenini bu yıl bitireceğiz. Şu anda devam eden 2 bin 500 kilometre yeni tren yolu var, yıllardır hiç yapılmamış. Başkaları laf etmekten yoruluyor, biz hizmet yapmaktan yorulmuyoruz. Türkiye'nin önü açılmıştır. Çünkü fark nerede? Fark bu ülke sevdalısı, gece-gündüz demeden 72 milyona hizmet getirmek için geceyi gündüze, çırayı yıldız yapan Başbakan Tayyip Erdoğan var. İşte onun için hizmetler bu şekilde yapılıyor. Ve yapılmaya da devam edecek, hiç endişeniz olmasın. Türkiye'nin önü açılmıştır. Duble yollarıyla, hava yollarıyla, demir yollarıyla bütün yollarınızı biz açtık, 12 Eylülde de adalet yolunu siz açacaksınız. Hazır mısınız 12 Eylülde adalete oy atmaya?"

TUĞLA FABRİKASINA DESTEK

Beldede bulunan Tuğla fabrikasının 100 işçiyi çıkaracağının hatırlatılması üzerine Yıldırım, şunları söyledi: ''Biz firma ile görüşeceğiz. Bu özel sektör firmasıdır. Zorlukları, sıkıntılarına nasıl yardımcı oluruz, onu konuşacağız. Herkesin ihtiyacı var, evine ekmek götürmesi lazım. Şimdi onun için şöyle bir şey yapacağız. Bu firma işçilerini, sizin evlatlarınızı çalıştıramayacaksa, biz ona bir teklif getireceğiz. Diyeceğiz ki 'senin işlerin düzelinceye kadar biz sana destek vereceğiz, hiç değilse yarı fiyatını biz karşılayacağız. Buna karşın siz işi devam ettireceksiniz. Çalışanlarımız da buna razı olacak'."