BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  DÜNYA

BAKAN YAZICI’DAN ‘ÇÖZÜM SÜRECİ’ DEĞERLENDİRMESİ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, çözüm sürecine ilişkin, “Milletimizin hassasiyeti hepimizin ve Başbakanın sözlerinden de anlaşılacağ...

Abone ol

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, çözüm sürecine ilişkin, “Milletimizin hassasiyeti hepimizin ve Başbakanın sözlerinden de anlaşılacağı gibi bizim hassasiyetimizdir. Bu yolu engelleyici yolumuza çıkan çakıllara takılmamalıyız” dedi.
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Türkiye’nin en büyük projesinin çözüm süreci olduğunu belirterek, “Vatandaşın yaşama hakkını güvence altına alıyoruz. Kalkınmanın en etkin yüzü bizim kardeşliğimizdir. İnşallah bunu başaracağız. Milletimizin hassasiyeti hepimizin ve Başbakanın sözlerinden de anlaşılacağı gibi bizim hassasiyetimizdir. Vatandaşın yüzünü kızartacak bir uygulamamız olmaz” diye konuştu.
Süreçlerde incitecek rahatsız edecek söylemlerin olmayacağına dikkat çeken Yazıcı, “Bu yolda yürürken, vicdanı sızlatacak şeyler olabilir. Bu yolu engelleyici yolumuza çıkan çakıllara takılmamalıyız” açıklamasında bulundu.
(İHA)