BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,01
ALTIN 2.511,05
HABER /  MAGAZİN

Şahan'ın olay olan polis twitleri

Komedyen Şahan Gökbakar attığı 1 Mayıs twitleri ile ters köşeye yatırdı. Şiddet uygulayan polisi haklı, işçileri ise haksız gördü, ortalık karıştı.

Abone ol

  İNTERNETHABER - Recep İvedik tipmesiyle ünlenen oyuncu Şahan Gökbakar, Twitter hesabından 1 Mayıs'ta yaşananların Taksim'e gitmek isteyenlerin suçu olduğunu söyledi. Göstericilere şiddet uygulayan polisleri ise açıktan savundu.

Şahan'ın polislere desteği ise Twitter'daki takipçilerini çileden çıkardı.

Şahan Gökbakar'ın eleştirilen tweet'leri:

*"Olaysız, güzel bi bayram olsun tüm işçilere ve emekçilere... Bile bile lades bunun adı. Yazık günah. Gülüp eğlenip kutlamak yerine bu manzaraların ne anlamı var?

*İzmir'de, Ankara'da, Diyarbakır'da ve hatta Kadıköy'de bile mutlu mesut kutlanıyor bu bayram. Polis de oralarda kimseye gaz sıkmıyor. Besiktaş'ta amaç? 20'li yaşlarda, suratının tamamı kapalı, sırt çantalı elinde taş olan tipte bir işçi tanımıyorum. Bayramlık kıyafetleri mi yoksa bu? Amaç yanlış!

*Ne zaman hak hukuk taş molotof atıp catışarak alınabildi? Bana bunun geçer akçe olduğu bir tek yer söyleyin? Bırakın bu işleri körüklemeyi!

*Sanki dün polisin Taksim'e çıkışa izin vermeyeceği ve oraya gidip buna direnilirse olayların cıkacağı belli değildi? Bile bile lades!!! Amaç?

*Ankara coşkulu, İzmir coşkulu. Bu sene Taksim yoksa yoktur. Amaç bayram kutlamaksa gidip uygun yerde kutla. Seneye yine Taksim'de kutla...Nedir bu Öfke bu hırs. Sapla samanı birbirine karıştırıp, yaratılan doldurusa gelmesin aklı selimler bari...

*Taksim yok. -Var! -Yok malesef! -Var! -Malesef yok! Var!

*Çıkarız istersek yıkarız yakarız yürüyüüün!! aaa Ama gaz atıyo polis!!! Yazık... Poliste insan... Şu ülke iki adım ileri gitsin artık bırakan bu saçma hırsları kutuplaşmaları. Bayramsa bayrama yakışır kutlayın!!!

*Besiktaş'ta yaşanan görüntüleri desteklemiyorum. Desteklemiycem de. Polisle çatışılan bir ortamı destekleyenin de aklına şaşarım... Gecen sene fıstık gibi kutlandı Taksim'de. iktidar yine aynıydı? Yani biraz daha sakin bakın artık şu olaylara. "

a.20130501215649.jpg