BIST 10.744
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.504,14
HABER /  DÜNYA

TORKU KONYASPOR’DA PLAY-OFF HESAPLARI

PTT 1. Lig’de Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Manisaspor karşısında alınan galibiyetin Süper Lig yolunda atılan önemli bir ...

Abone ol

PTT 1. Lig’de Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Manisaspor karşısında alınan galibiyetin Süper Lig yolunda atılan önemli bir adım olduğunu ifade ederek, kalan 2 maça da kazanmak için çıkacaklarını söyledi.
Hafta sonu deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak Torku Konyaspor maçın hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Uğur Tütüneker, her hafta adeta final maçı oynadıklarını kaydetti. Tütüneker, “Bizim için her maç Süper Lig yolunda atılan bir adım. Şanlıurfaspor maçı da kazanmamız gereken bir maç. Kalan 2 haftada 4 puan mı yoksa 6 puan mı yeter bizde bilmiyoruz. Onu maçlardan sonra göreceğiz. Özellikle son 5 haftada takımımızın performansı iyi. Sadece Karşıyaka maçındaki performansımız bize göre biraz düşüktü ama bakıldığında diğer takımlarda boş takımlar değil. Ligin en dibindeki takımlar bile büyük mücadele sergiliyorlar. Çok dikkatli olmak lazım. Son 5 haftada çok iyi puanlar aldık. İyi yol kat ettik. Oyun istikrarını sağladığımızı düşünüyorum. Son 2 maçımız kaldı. İkisini de kazanıp play-off’u düşünmeye başlayabiliriz. Şanlıurfaspor maçı bizim için ciddi anlamda çok önemli. İnşallah istediklerimizi yaparak sonucu alırız" dedi.
Teknik direktör Uğur Tütüneker, taraftarın son haftalardaki desteğine de değinerek, "Mükemmel destek oluyorlar. Taraftarın görevi zaten taraf olmak ve takımını desteklemektir. Arkamızda durmalılar. İyi gününde herkes yanımızda olur. Önemli olan kötü günde bizleri desteklemeleri. Onların desteğiyle takımın neler yaptığını herkese gösterdik. Biz eski günleri hatırlamak bile istemiyoruz. Oyuncularım isteklerini bana yansıttılar. Bizim için önemli olanda buydu" diye konuştu.
Kalan haftalarda en büyük avantajlarının takım içi arkadaşlık olduğunu da sözlerine ekleyen teknik direktör Tütüneker, "Oyuncularım kendi aralarında çok iyi uyum sağladılar. Bizler de onlara uyum sağladık. Bu takım elinden gelen her şeyi yapıyor ve yapmaya devam edecek. Sonuç ne olursa olsun bu takımı alkışlamak gerekli. İnşallah Şanlıurfaspor maçını kazanıp hedefimize bir adım daha yaklaşacağız" şeklinde görüş belirtti.
(İHA)