BIST 9.807
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.429,97
HABER /  DÜNYA

Bakan Timsah Arena yı inceledi

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Timsah Arena Stadyumu’nu ziyaret etti. Bakan Kılıç, “Böyle bir işin bitmesi için gereken zaman kadar sabr...

Abone ol

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Timsah Arena Stadyumu’nu ziyaret etti. Bakan Kılıç, “Böyle bir işin bitmesi için gereken zaman kadar sabredersek, Bursaspor Türkiye’nin en kaliteli statlarından birine kavuşmuş olacak” dedi.
Çeşitli temaslarda ve açılışlarda bulunmak üzere Bursa’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafıdan yaptırılan ve inşaatı süren 45 bin kişilik Timsah Arena Stadyumu’nu ziyaret etti. Stadyumda incelemelerde bulunan Bakan Kılıç, yeşil-beyazlı taraftarlar ile de bir süre sohbet etti. Bursaspor’un taraftar liderlerinden Selim Kurtulan ve Teksas Bursasporlu Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz’ün Süper Lig’deki tüm takımların tribün liderlerinin bir araya toplanması yönündeki taleplerini değerlendiren Kılıç, “Ben tribün liderlerini toplarım. O yönde bir sıkıntı yok. Önemli olan tribün liderlerinin bir araya gelmeyi istedikleri. Tribün liderleri kendi aralarında öncülük yaparlar, sonra bizden randevu talep ederlerse bir orada tablo nedir diye görürüz” dedi.

”BURSASPOR, TÜRKİYE’NİN EN KALİTELİ STATLARINDAN BİRİNE KAVUŞMUŞ OLACAK”
Ardından yeni stadyum ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Suat Kılıç, “Bir önceki görüşümüze göre bir hayli ilerlemiş durumda. İnşallah bir dahaki sefer stadyumda maç izlemeye geliriz. Güzel bir stadyum projesinin ortaya çıkacağı kanaatindeyim. Futbol alanı ile tribünler arasındaki mesafeyi olabildiğince daraltan bir mimari var ortada. Büyükşehir belediyemiz inşallah en kısa zamanda projesini bitirecektir. Bize düşen yönüyle gereken destekleri verdik. Sayın Başbakanımızın Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bu anlamda vaat ettiği destekler burada tahakkuk etti. Belediyeyi de bu anlamda çok fazla sıkıştırmamak lazım. Bunlar yüksek nitelikli mimari beceri ve inşaat kalitesi gerektiren işler. Çok acele edilirse, sonra imalat kusurları ortaya çıkabilir. O nedenle biraz sindire sindire, işin tekniğine uygun biçimde, zaman tanıyarak ilerlemekte fayda var. Acele ettirmemek lazım. Böyle bir işin bitmesi için gereken zaman kadar sabretmek lazım. Eğer o sabrı gösterebilirsek Bursaspor, Türkiye’nin en kaliteli statlarından birine kavuşmuş olacak” diye konuştu.