BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,58
ALTIN 2.492,36
HABER /  GÜNCEL

Bakan Soylu'dan talimat! Onları bu kış aç bırakın...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Özellikle Doğu ve Güneydoğu'daki kaymakamlarımızı ve valilerimizi, jandarma komutanlarımızı, emniyet müdürlerimizi buradan uyarıyorum, terör örgütünü bu kış aç bırakacağız." dedi.

Abone ol

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eğitim Daire Başkanlığı Durmuş Yalçın Konferans Salonu'nda düzenlenen "104. Dönem Kaymakamlık Kursu Açılış Programı"na katıldı. Soylu, "Özellikle Doğu ve Güneydoğu'daki kaymakamlarımızı ve valilerimizi, jandarma komutanlarımızı, emniyet müdürlerimizi buradan uyarıyorum, terör örgütünü bu kış aç bırakacağız." dedi.

SİZ O ÖRGÜTLERİ NE ZANNEDİYORSUNUZ?.. Terör örgütlerine ilişkin Soylu, "TKP/ML'yi ne zannediyorsunuz? Özgürlükçü, demokrasi sevdalısı gençlerin oluşturduğu öğrenci kulübü falan mı zannediyorsunuz? PKK'yı, DHKP-C'yi, TİKKO'yu, TKİH'yi, gerçekten devrimci üniversiteli gençler gibi mi görüyorsunuz? Eylemlerine destek verdiğiniz, hatta bazen gidip fotograf çektirdiğiniz insanlar, sonradan gidip canlı bomba eylemlerinde ortaya çıkıyorlar. Buradaki yanlışı görmüyor musunuz?" ifadelerini kullandı.

UMUT VE HEYECAN VERİCİ BİR SÜREÇ... Türkiye'nin bulunduğu coğrafyanın tamamına etki edecek, buralara barışı getirecek adımlar attığına işaret eden Soylu, hem kendi devlet sistemi itibarıyla hem de bölgedeki işbirlikleri açısından umut ve heyecan verici bir sürecin yaşandığını vurguladı. Soylu, "Dikkat edin, yaptığımız köprüler, yollar, hastaneler, rastgele veya yerel ihtiyaçlar gözetilerek seçilmiş yatırımlar değildir. Hepsi, büyük bir hedefler bütünün parçalarıdır." diye konuştu.