BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bakan Şahin şerefsizler diye seslendi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, PKK'lılara şerefsizler diye seslendi!

Abone ol
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Gaziantep'teki patlama yaşamını yitirenlerin ailelerine taziye ziyaretlerini sürdürüyor. Şahin, birbirimize olan muhabbetimiz devam ettiği sürece şu şerefsizler hiçbir şey yapamayacak diye konuştu.
 
Bakan Şahin, önceki gün Gaziantep'teki patlamada şehit olan vatandaşların ailelerine taziye ziyaretlerini sürdürdü. Bu çerçevede patlamada yaşamını yitiren Süleyman Alkan'ın Şehitkamil ilçesine bağlı Yığınlı köyündeki ailesini ziyaret etti. Anne Dilber Alkan ile görüşen Bakan Şahin, başsağlığı diledi.

"ACINIZ ACIMI UNUTTURDU" 

Alkan ailesi de Bakan Şahin'e önceki gün vefat eden annesi Perihan Kıymık için başsağlığı dilemesi üzerine, Fatma Şahin; ''Sizin acınız benim acımı unutturdu'' diye karşılık verdi.
Bakan Şahin, patlamada hafif yaralanan anne Alkan'ın tedavisinin devam etmesi için yetkililerle görüşerek, tedavinin Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesinde devam edeceğini belirtti.

"O ŞEREFSİZLER HİÇBİR ŞEY YAPAMAYACAK" 

Aynı patlamada yaşamını yitiren İsmail Daler'in ailesinin oturduğu Oğuzeli ilçesine bağlı Doğanpınar köyüne de giden Bakan Şahin, aileye taziyelerini bildirdi. Anne Güley Daler ile bir süre görüşen Şahin, çıkışta gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin ziyaretlerine ilişkin sorusu üzerine Bakan Fatma Şahin, şunları kaydetti:

''Biraz önce anne (Güley) diğer evlatlarım da vatana feda olsun diyor. Bu kadar vakur, itidalli kahraman yiğitlerin, kahraman aileleri bunlar. Vakurla itidalle sabırla metanetle, inançla, süreci takip ediyorlar. O yüzden, bizim iman dolu kalbimiz olduğu, birbirimize olan muhabbetimiz devam ettiği sürece bu şerefsizler istediği hiçbir şeyi yapamayacak.''

''Başka bir gazetecinin ailelerin sizden bir talebi oldu mu?'' yönündeki sorusunaysa Fatma Şahin, ailelerin olayı gerçekleştiren kişilerin biran önce yakalanmasını istediğini ifade ederek, ''Süreçle ilgili biran önce yakalansın diyorlar. Biz de anlattık onu. Zaten bizim son çıkardığımız yasa da, bütün talepleri gerçekleşiyor. Sosyal devlet olarak, neyse talepleri hepsini yapıyoruz. Can yerine gelmiyor, onun için acımız büyük, yoksa diğer taleplerin hepsi... Bu devlet büyük, bu millet büyük'' şeklinde cevapladı.