BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bakan Şahin camdaki yansımasını tanımadı!

Polis merkezinin açılışına katılan Bakan Şahin, camdaki yansımasını başkası zannedince orada bulunanlara eğlenceli dakikalar yaşattı

Abone ol

Sarıkamış şehitlerini anma programı için Kars'a gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İsmail Aytemiz Spor Salonu Gençlik Merkezinin açılışını yaptılar.

Burada enstürüman odasına geçen Şahin ve Kılıç, 'Ordu'nun Dereleri' türküsünü saz eşliğinde dinledi. Daha sonra Kazım Paşa Polis Merkezinin açılışını yapan İdris Naim Şahin "Toplumumuzun ve devletimizin hayatında vazgeçilmez yeri olan emniyet teşkilatımızın uygun ortamlarda elverişli binalarda hizmet yapması en temel haklarıdır. Kars mimarisine uygun tarihi binanın yeniden hizmete açmak büyük önem taşımaktadır. Binanın yenilenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi.

BAKAN ŞAHİN CAMA YANSIYAN GÖRÜNTÜSÜNÜ TANIMADI

Polis Merkezinin içini gezen Bakan Şahin ve Kılıç'ın, teşhis odasındaki diyalogları güldürdü. Bakan Şahin, karşı tarafı göstermeyen cam ile ilgili olarak "Teşhis eden oradan bakacak" dedi. Bakan Kılıç ise "Oradan görünmüyor" diyince Şahin karşıdaki memuru görünce "Nasıl görünmüyor? Görünüyor" diye karşılık verdi. Emniyet Müdürü Ercan Çakmak ise "Işık açık onun için görünüyor" diyince bakanlar ışığı kapattırdı. Işığın kapanmasına rağmen Bakan Şahin cama yansıyan görüntüsünü "Nasıl gözükmüyor. Bakın gözüküyor" diye yorumladı. Bu kez Suat Kılıç "Biz gözüküyoruz sayın bakanım" dedi. Daha sonra İdris Naim Şahin gülerek "Demek biz gözüküyoruz. Şimdi bizi oradan demek ki teşhis edecekler. Biz onu teşhis edemeyeceğiz" diye espri yaptı.