BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

BAKAN MÜEZZİNOĞLU’NU DUYGULANDIRAN TEŞEKKÜR

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bakanlığın girişimiyle yurt dışında şeker tedavisi görüp iyileşen kadının teşekkürüyle duygulandı. <br/>Ma...

Abone ol

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bakanlığın girişimiyle yurt dışında şeker tedavisi görüp iyileşen kadının teşekkürüyle duygulandı.
Malatya’ya bir dizi temel atma, açılış ve ziyaretler için gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Öğretmenevi’nde partililerle bir araya geldi. Programa katılan Nuray Canbay isimli kadın, Müezzinoğlu’nun yanına oturarak şeker hastası olduğunu, yurt dışında tedavi görmesi gerektiğini, bakanlığın kendisini Amerika Birleşik Devletleri’ne gönderip tedavisini sağladığını dile getirerek teşekkür etti.
Bakan Müezzinoğlu ise, “Kızımız yurt dışında tedavi görüp şifa bulmuş. Şimdi bir kızımız daha var. Tekirdağ’da Remziye Yılmaz. Bir ara televizyonlara çıktı. ’18 yaşındayım, yaşamak istiyorum’ diyordu. O da Amerika’da, iki gün önce konuştum. Fevkalade iyi. O kızımız da sağlığına kavuşup gelecek inşallah. Bizim insanımız her şeye layıktır. En iyi tedaviyi vermeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
AK Parti Malatya il Başkanı Bülent Tüfnekçi ise, Malatya’nın büyük şehir olduğunu hatırlatıp 2014 yerel seçimlerinde büyük şehir ve ilçeleri düzgün adaylarla alacaklarını söyledi.
Programa; AK Parti Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, Cemal Akın ve Ömer Faruk Öz, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bazı belediye başkanları ile partililer katıldı. Tüfenkçi, Bakana tepside kuru kayısı hediye etti.
(İHA)