BIST 10.000
DOLAR 32,38
EURO 34,67
ALTIN 2.425,68
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bakan Müezzinoğlu, Tuzla’da Rumelili Hemşehrilerini Ziyaret Etti

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Tuzla’da Rumelili hemşehrilerini ziyaret etti. Bakan Müezzinoğlu, mübadil torunu hemşehrileriyle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Abone ol

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Tuzla’da Rumelili hemşehrilerini ziyaret etti. Bakan Müezzinoğlu, mübadil torunu hemşehrileriyle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.
Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Tuzla programında Rumelililer Derneği’ni ziyaret etti. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci ile birlikte Rumelililer Derneği’ni ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, derneğin kurucu başkanı İbrahim Nazmi İş ve dernek yöneticileri tarafından karşılandı.

Yunanistan Gezisi Anıları Kahkahalara Boğdu
Tuzla Belediyesi’nin 26 Ekim’de düzenlediği “Ata Topraklarına Tarihi Yolculuk” programı ile Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun 10 Kasım’da katıldığı yolculukla ilgili anılar, dernekte esprili bir dille anlatıldı. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Bakan Müezzinoğlu, hemşehrilerinin sorularını da yanıtladı.

Değerlerimize, Kültürümüze Sahip Çıkmalıyız
Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Tuzla Belediyesi’nin mübadele gemisini yolculuğa uğurladığını hatırlatarak Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve dernek yöneticilerini tebrik etti. Bakan Müezzinoğlu, “Mübadelede çok ağır ve sıkıntılı bir süreç yaşandı. İnsanların doğdukları, sevdikleri, anılarının olduğu topraklardan ayrılması her zaman sor olmuştur. Değerlerimizi unutmadan, kaybetmeden, geldiğimiz topraklarda da yaşatabilmeliyiz. Oraların bizim kalbimizdeki yerini unutmayalım, gelecek nesillere aktaralım” şeklinde konuştu.
Tuzla Rumelililer Derneği Kurucu Başkanı İbrahim Nazmi İş, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nu teşekkür plaketi takdim ederek uğurladı.