BIST 10.083
DOLAR 32,51
EURO 34,84
ALTIN 2.439,38
HABER /  DÜNYA

Bakan Kılıç’tan Süper Kupa yorumu

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Süper Kupa maçı sırasında şeref tribününde Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıld...

Abone ol

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Süper Kupa maçı sırasında şeref tribününde Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yan yana oturmasını, “Bir araya gelmişlerse kendi istedikleri için gelmişlerdir” diye değerlendirdi.
Bakan Kılıç maç çıkışında yaptığı değerlendirmesinde, “İyi bir maç oldu. Temenni ederim ki bu Kayseri’den heyecan dalga dalga yayılır. Sezon olabildiğince sportmen bir sezon olarak geçer. Futbolda kazanmak ve kaybetmek de var. Bu mücadeleye katılmak ve Türk futboluna değer katmak takdire şayandır. Birkaç olmaması gereken olaylar oldu. Onlar olmasa daha iyi olacaktı. İki önemli camianın başkanı her ikisi de, onların yaptığı açıklamalar kendi camiaları açısından bağlayıcılığı olan açıklamalar. Bir araya gelmişlerse kendileri isteyerek gelmişlerdir. Onlar bir araya gelirse taraftarlar da bir araya gelir. Burada barışçıl bir iklim olursa taraftarlar arasında da barışçıl bir iklim olacaktır. Olması gereken bir şey oldu. Sıra dışı bir şey olmadı” diye konuştu.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ise, “Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe’yi kutluyorum. Gerçekten son derece centilmence bir mücadele oldu. İki takım ezeli rekabet içinde olduğunu gösterdiler” dedi.
(İHA)