BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  POLİTİKA

Bakan İstanbulda define arıyor

DSP Milletvekili Recai Birgün öyle bir iddia ortaya attı ki Erdoğan'ın tüm kabinesini zan altında bıraktı. İşte o şok iddia;

Abone ol

DSP Milletvekili Recai Birgün, öyle bir iddia ortaya attı ki Erdoğan'ın kabinesinin tüm bakanları zan altında kaldı. Birgün'ün iddiasına göre İstanbul'da kabinenin çok güçlü bir bakanı, İstanbul'da kaçak define arıyor. Şimdi herkes Ankara'da kazı yapan o bakanın ismini merak ediyor.

DSP Milletvekili Recai Birgün, Star Haber'e konuştu. İstanbul'da AK Parti Hükümeti'nin çok gözde bir bakanının İstanbul'da kaçak define aradığını söyleyen Birgün, bu konuda Meclis Başkanlığı'na bir soru önergesi verdiğini ancak şu ana kadar herhagi bir cevap verilmedini söyledi.

BASIN MENSUPLARIYLA BASACAĞIM

Birgün bu konuda İç İşleri Bakanı tarafından cevaplanmak üzere verdiği soru önergesini hala bir cevap verilmediğini söyleyen Birgün, "Umarım, Sayın Bakan bana bu konuda şov yapmama müsade etmez ve cevap verir" dedi.

İşte Birgün'ün o ilginç iddiası;

Bu kazı içinde siyasetçilerden bürokratlara kadar bir çok isim var. Bu nedenle polis müdahale edemiyor, biliyor ama birşey yapamıyor. Verdiğim adrese gidiliyor ve o adreste, yapılan tespitte bir kazı çalışmasının yapıldığı doğrulanıyor. Şahıslar üç gün gözaltına alınıyor ancak serbest bırakılıyor. Şahıslar biz orada birşey aramıyor sadece su kuyusu açıyorduk diyor. Ben resmi olmayan yollardan bu konuda bilgi aldım.

Aynı ekip üçüncü bir yerde daha kazı çalışmasına başladı. Eğer gelmesse basın mensuplarıyla birlikte, kendim gideceğim bu kez. Herkes bu kez şov yapıyor diyecek ama Sayın Bakan'da bu konuda şov yapmama müsaade etmez sanırım.