BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,60
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bakan ile vatandaş böyle atıştı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile bir vatandaş, cami avlusunda sigare tartışması yaptı!

Abone ol

Bursa'da çeşitli temas ve incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile bir vatandaş arasında, cuma namazı çıkışında sigara polemiği yaşandı.

CAMİ AVLUSUNDA SİGARA İÇME

Bakan Çağatay Kılıç, cuma namazını Bursa Ulu Camii'nde kıldı. Çıkışta cami avlusunda sigara içen bir vatandaşı gören Kılıç, "Cami avlusunda sigara içme!" diye ikaz etti. Bunun üzerine vatandaş, "Herkes içiyor" karşılığını verdi. Bakan da "O yanlış yapıyorsa sen yanlış yapma" dedi. Bakan Kılıç, "Arkadaşımı bekliyorum" diyen vatandaşı cami avlusunun dışına davet etti. Bu söz üzerine vatandaş, Bakan Kılıç'ın "Atma" demesine rağmen elindeki sigarayı toprağa basarak söndürdü. Kılıç'ın bu sırada yüzünü buruşturduğu görüldü.

Öte yandan Bakan Çağatay Kılıç, ikinci sigara ikazını ise Atatürk Kapalı Spor Salonu önünde yaptı. Tekvando müsabakalarını izlemek üzere geldiği salonun bahçesinde sigara için iki bayanı gören Bakan Kılıç, "Spor salonunda sigara içilir mi?" diye uyardı. Kadınların uyarı üzerine sigaralarını söndürdüğünü gören Kılıç, "Demek ki sigara içilmeyen alanın kapsamını genişletmemiz gerekiyor" ifadesini kullandı.

gençlik-ve-spor-bakani-akif-çağatay-kiliç-ile-bir-vatandaş,-cami-avlusunda-sigare-tartişmasi-.jpg

gençlik-ve-spor-bakani-akif-çağatay-kiliçtan-vatandaşa-sigara-uyarisi.jpg