BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,15
ALTIN 2.472,62
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bakan Çelik'ten Şanlıurfa'ya müjde!

Bakan Çelik, bugün hizmete açılan 111 projeyle birlikte Şanlıurfa'nın yeni projelerle daha da kalkınacağını söyledi.

Abone ol
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, ''10 yıllık iktidar dönemimizin farkı şudur, eskiden kalkınma dediğiniz zaman 10 büyük il gelirdi akla ama çok şükür artık Türkiye'nin dört bir tarafında kalkınma var'' dedi.
 
Çelik, Şanlıurfa'da 111 projenin toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, kentin çok anlamlı bir günü yaşadığını, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla GAP Arena Stadyumu'nda AK Parti İl Başkanlığı seçiminin gerçekleştirilmesinin ardından toplu açılış törenine katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Şanlıurfa'da 12 Haziran'dan önce, AK Parti milletvekilleriyle birlikte basmadık yer, çalmadık kapı bırakmadıklarını ifade eden Bakan Çelik, bu ziyaretlerde kentin aksaklıklarını ve eksiklerini yerinde gördüklerini, bu sayede sorunları fotoğraflandırdıklarını söyledi. 
 
Bu süreçte Şanlıurfalılar'a çeşitli vaatlerde bulunduklarını hatırlatan Çelik, şunları kaydetti:
 
''Dedik ki Şanlıurfalılar, bu 4 yıl içerisinde sizleri 400 projeyle buluşturacağız ve sıkıntılarınızı bugünden yarına taşımayacak şekilde hafifleteceğiz. Ve 12 Haziran'da görevi alır almaz, değerli arkadaşlarımızla birlikte birlik ve beraberlik içerisinde yoğun bir şekilde işlerin takibini gerçekleştirdik. 10 yıllık iktidar dönemimizin farkı şudur, eskiden kalkınma dediğiniz zaman 10 büyük il gelirdi akla ama çok şükür artık Türkiye'nin dört bir tarafında kalkınma var. Türkiye dört bir tarafında gelişme var, Türkiye'nin dört bir tarafında bacalar tütüyor, tesisler açılıyor. Onun için sayın Başbakanımız'a ne kadar teşekkür etsek azdır. Ayrım kalkmıştır, gayrım kalkmıştır, biriz, beraberiz.''