BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.494,00
HABER /  DÜNYA

Bakan çadırda iftar açtı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, vatandaşlarla çadırda iftar yaptı. Bakan Yıldız, yemek kuyruğunda bekleyen vatandaşlara yemek...

Abone ol

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, vatandaşlarla çadırda iftar yaptı. Bakan Yıldız, yemek kuyruğunda bekleyen vatandaşlara yemek dağıttı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gençlik Parkı’nda EnerjiSa firması tarafından verilen iftara katıldı. Vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Yıldız, Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul ile birlikte yemek kuyruğunda bekleyen vatandaşlara yemek dağıttı. İftar çadırında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Bakan Yıldız, küçük bir kız çocuğunu kucağına alarak sohbet etti.
İftarın ardından gazetecilere kısa bir açıklamada bulunan Bakan Yıldız, "Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı Gençlik Parkı’ndaki bu güzel alanda bugün Başkentlilere elektrik hizmeti veren, elektrik dağıtımı yapan Başkent Elektrik’in iftarında bir araya geldik. Sabancı Grubumuz sağolsunlar bütün Ankaralı hemşerileriyle hatta biraz da müşterileriyle buluştular. Bu konseptin doğru olduğuna inanıyoruz. Hep beraber bunun geliştirilmesine inanıyoruz. Bütün enerji sektörümüzdeki iş adamlarımızla beraber vatandaşımızla kucaklaşan ayrısı gayrısı olmayan ve hep beraber hemhal olan bir iftar daha yaptık. O yüzden ben kendilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.