BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,97
ALTIN 2.448,33
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bakan Bağış CHP'ye meydan okudu!

Bakan Bağış, Meclis'in Merve Kavakçı ayıbını AK Parti'nin temizleyeceğini söyledi.

Abone ol
TBMM'nin Merve Kavakçı ayıbını AK Parti'nin temizleyeceğini ifade eden Bağış, CHP'lilere seslendi: "Hadi gücün yetiyorsa o milletvekillerini Meclis'e sokma."
 
AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı'nın, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'ndaki İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Bağış, konuşmasında, İstanbul ve Türkiye'de özellikle son 11 yıldır önemli hizmetler yapıldığını ancak bunların bazıları tarafından kıskanıldığını belirtti. Türkiye'nin "birilerine göre boyunu aşan işlere girdiğini" söyleyen Bağış, 3. havalimanının ihaleye verildiğini, Kanalistanbul, 3. köprü ve nükleer enerji üretilmesi için çalışmalara başlandığını anımsatarak, bundan rahatsız olan kesimlerin, yapılanları engellemek için sokakları harekete geçirmeye çalıştığını ifade etti.
 
CHP'Yİ TOPA TUTTU
 
"CHP bu ülkeye yararlı fidan dikmez, tohum ekmez" diyen Bağış, Sarıgül'ün adaylığını değerlendirdi. CHP'nin kendi içinden birisini aday gösterecek cesareti kendinde bulamadığını iddia eden Bağış, "Partiden kovdukları birini şimdi de özür dileyerek geri çağırıyorlar" diye konuştu.
 
"HADİ GÜCÜN YETİYORSA SOKMA"
 
Bazı milletvekillerinin TBMM'ye başörtüsü ile gireceğini açıkladığını anlatan Bağış, şunları kaydetti:
 
"Yıllar önce başörtülü bir milletvekilini yaka paça dışarı atma ayıbını yaşayan TBMM'yi, bu ayıptan AK Parti kurtaracak. Ben, demokrasi tarihimize geçecek bu 3 bayan milletvekilimizi tebrik ediyorum. CHP zihniyeti iflah olmaz. Bugün bir CHP Genel Başkan Yardımcısı çıkmış diyor ki; 'Bu meclise başörtülü kimseyi sokmayız' hadi gücün yetiyorsa sokma. Biz bu ülkede her vatandaşımızın dilediği gibi yaşamasının güvencesi olmaya devam edeceğiz. İsteyen başörtü takacak, isteyen mini etek giyecek. Herkes istediği gibi yaşacak ama başkasına da karışmayacak."