BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Bahçeliden sert açıklama

MHP lideri Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada Türk halkının sinsi planlara 22 Temmuz'da cevap vereceğini söyledi

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Büyük Türk Milleti, Türkiye'nin geleceğine kastetmek isteyen hain kuşatmaya, Türk Milletini bir kardeş kavgasına sürüklemeyi amaçlaşan karanlık hesaplara ve Türkiye'yi içten çökerterek teslim almaya çalışan sinsi planlara 22 Temmuz günü tek bir cevap verecektir" dedi.

Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada, 23. dönem milletvekili genel seçimlerinde MHP'yi temsil edecek adayların listesinin YSK'ya verildiğini anımsattı.

"Önümüzdeki süreçte Milliyetçi Hareket'in inançlı kadrolarının tek başına iktidar hedefi etrafında kenetleneceklerini ve Türkiye'nin kaderini değiştirmek uğruna verilen kutlu mücadeleye tüm güçleriyle katkıda bulunacaklarını" ifade eden Bahçeli, milletin 47 gün sonra sandık başına giderek ülkesi ve çocuklarını geleceği için tarihi bir karar vereceğini bildirdi.

Bahçeli, Milliyetçi Hareket'in "Türk milletinin engin sağduyusuna, milli bilincine, idrakine, vicdanına ve ortak bir kaderi paylaşarak geleceğe yürüme iradesine sonuna kadar güvendiğini" belirterek, şöyle devam etti:

"Büyük Türk milleti vatanının namusuna ve Milliyetçi Hareket'e sahip çıkacaktır. Türkiye'nin geleceğine kastetmek isteyen hain kuşatmaya, Türk milletini bir kardeş kavgasına sürüklemeyi amaçlaşan karanlık hesaplara ve Türkiye'yi içten çökerterek teslim almaya çalışan sinsi planlara 22 Temmuz günü tek bir cevap verecektir. Bu cevap da tek başına Milliyetçi Hareket iktidarı olacaktır.

Şimdi Anadolu'yu ayağa kaldırmak zamanı gelmiştir. Bütün aday arkadaşlarımız bu geceden itibaren seçim çevrelerine gidecekler ve aziz milletimizin desteğini ve helalliğini alarak 23 Temmuz sabahı Ankara'ya geleceklerdir. Yüce Tanrı Türkiye sevdasıyla yola çıkan gönül erlerinden himayesini esirgemeyecek ve onları muzaffer kılacaktır."