BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,73
ALTIN 2.406,21
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'den Erdoğan'a zehir sözler!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul mitinginde seçmenlerine seslendi.

Abone ol

İNTERNETHABER- MHP lideri Devlet Bahçeli, seçim mitingleri kapsamında bugün İstanbullu seçmenlerine seslendi. Büyük bir kalabalığa hitap eden Bahçeli'nin hedefinde ise 2002'deki ekonomik verileri dilinden düşürmeyen Başbakan Erdoğan vardı.

"2002'deki rakamlarla bugünü kıyaslamak zavallığın bir göstergesidir. Sayın Başbakan eğer değişenleri görmek istiyorsa boy aynasına bakmasını tavsiye ederim. Orada devletin malını gasp edenleri, yüzsüzleri, şahsi servetini arttıranları görecektir."

İSTANBUL'UN FETHİNE ÖZEL MİTİNG

İstanbul mitingini Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethinin 558.yıldönümüne denk getiren Bahçeli, konuşmasınada Türklüğün tarihinden bölümleri aktararak başladı.

"Çağ açıp, çağ kapatan bir ecdadın çocuklarıyız. Peygamber efendimizin müjdesiyle bu şehrin burçlarına üç hilali asan ecdadın torunlarıyız, cihan impatorluğunun soyuyuz."

AKP'NİN GİTMESİ SADECE BİR ZAMAN MESELESİDİR

12 Haziran seçimlerine 2 hafta kaldığını hatırlatan Bahçeli, seçmenlerine 'sandığa gidin' çağrısında bulundu.

"Seçime 2 haftalık bir süre kalmıştır. Türkiye'nin kader ve karar anı ufukta belirmiştir. Karanlık yılların artık sonuna gelinmiştir. Sandıkla gelen AKP iktidarının, sandıkla gitmesi sadece bir zaman meselesidir. Milletimizin 9 yılını heba eden AKP hükümetinin gitmesi an meselesidir.  Her vatandaşımın sandıkta oy kullanması gerektiğine inanıyorum. Yüksek katılımı sağlayarak, kötü gidişin tersine çevrileceğine inanıyorum."

İSTANBUL YOZLAŞTI

Vatandaşların ekonomik olarak zor durumda olduğunu yoksulluk rakamlarıyla açıklayan Bahçeli, AK Parti'nin seçim sloganını eleştirdi.

"Başbakan böyle bir durum da bile 'Durmak yok yola devam' demektedir. Bu şartlar altında yine iktidara geleceklerini iddia etmektedir. Türkiye kötü yönetilmektedir. Başbakan başarılı oldukları yalanının ısrarla sürdürmektedir. Ismarlama anketlerde oyunu yüksek göstermeye çalışmaktadır."

AYNAYA BAK

"Başbakan gelsin, bu kutlu şehrin acınacak halini görsün. Yanındaki beslemelerin halini görüp de 'asgari ücretlinin hali iyi' yalanının söylemesin. Milletimizin gelirinde bir artış yok. Rakam oyunlarla geliri arttırmanın İstanbullu'ya bir faydası yok. 2002'deki rakamlarla bugünü kıyaslaması da zavallığın bir göstergesidir. Eğer değişenleri görmek istiyorsa boy aynasına bakmasını öneririm. Orada, devletin malını gasp edenleri, yüzsüzleri ve şahsı servetindeki artışları görecektir.

Partisi içi 'papaz elbisesi bile giyebileceğinden' bahseden Erdoğan, sen bizim milliyetçiliğimizle boy ölçüşemezsin. Sen milliyetçiliği ağzına bile alamazsın. O ağızdan Türklüğe zehir saçılmıştır. Milliyetçilik bir hissetmedir. Taklit ve şekille olmaz, eş başkanlıkla bağdaşmaz."