BIST 10.046
DOLAR 32,50
EURO 34,75
ALTIN 2.412,12
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Gandi'nin koruması ne yapıyor böyle?

Seçim otobüsü üzerinde vatandaşları selamlayan Kılıçdaroğlu, bir ara dengesini kaybedince korumaları kemerli çözüm buldu.

Abone ol

CHP Genel Baskanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bugün yaptığı mitinglerine Kılıçdaroğlu ile korumaları arasındaki görüntüler damgasını vurdu. Seçim otobüsü üzerinde vatandaşları selamlayan Kılıçdaroğlu, bir ara dengesini kaybedince korumaları kemerli çözüm buldu.

CHP lideri İstanbul Maltepe'den sonra Kartal'a geçti. Ardından da Pendik'e geçerek, seçim turuna devam eden Kılıçdaroğlu, Pendik ve Aydos mahallesini ziyaret etti. Aydos mahallesinde seçmenlerine tapu vaadinde bulundu.

1.20110529174711.jpg

KORUMADAN KEMERLİ DESTEK

CHP Genel Baskanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe'den sonra CHP seçim otobüsüyle Kartal'a geçti. Maltepe'den Kartal'a doğru seçim otobüsü üzerinde ilerleyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun, dengesini kaybetmemesi için yakın koruması bir an olsun yanından ayrılmadı. Ancak Kılıçdaroğlu otobüsün öne ve arkaya manevrası sırasında düşmekten son anda kurtuldu. Bir ara dengesni kaybeden Kılıçdaroğlu, çareyi yakın korumasına tutunmakta buldu. Yakın koruması Kılıçdaroğlu dengesini kaybetmesinden diye belindeki kemer bölümünden elini bir an olsun ayırmadı. Daha sonra otobüsün içine inen Kılıçdaroğlu, Kartal'da CHP Gençlik Kolları tarafından meşalelerle karşılandı. Kılıçdaroğlu gençleri selamlayarak Kartal'dan ayrıldı.