BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SEÇİM

Bahçeli'den çözüm süreci çıkışı!

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin Aksaray mitinginde konuştu. Bahçeli'nin hedefinde Erdoğan ve çözüm süreci vardı.

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin Aksaray mitinginde konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları:

AK Parti tek başına iktidar gücünü dikdatörlük zannetti. Başına buyruk hareket etti. AKP ile geçen yılların faturası epey ağır oldu. AK Parti her değerimizden intikam almak için 13 yıldır devrededir.

devlet-bahçeli-aksarayda.png

"PARA BENDE VE SİZDE YOKSA KİMİN CEBİNDEDİR?"

AK Parti'den arta kalan açlıktır, adaletsizliktir. Sorarım size; para bende yoksa, sizde yoksa kimin cebindedir? Yetminin hakkı hanhi haramzadelerin sarayındadır. Oturma odalarındaki ayakkabı kutularından çıkan deste deste haram paraları biliyor musunuz? bunlarda yerli para yabancı para odalar dolusudur. Bu soygun çetesi için helal-haram farketmez.

"TÜRKİYE'NİN DIŞ BORCU 400 MİLYAR DOLARI AŞMIŞTIR"

Türkiye'nin dış borcu 400 milyar doları aşmıştır. Erdoğan çocuk borcuyla doğmaktadır ve ne yazık ki bu 10 bin dolar sizin servetinize dahil değildir. Sizden çalınan paralar ihalelerle birilerine peşkeş çekilmiştir. Namustan bi haber haramzadelerin gizli hesaplarındadır.

"İNANCIMIZI KULLANIYORLAR"

Aziz vatandaşlarım, muhterem Aksaraylılar. Ne üzücü ne acı verici ki, asıl sorun ve gündemimizi kaçırmamız için mübarek inancımızı kullanıyorlar. Bu yağmaya dur deme vakti gelmedi mi? Bu inanç istismarına hayır deme vakti gelmedi mi? Sahip olduğunuz veya olmadığınız her güzellik sizin emeğinizdir.

"PARALARINIZLA OTOMOBİL ALDILAR"

Sizin paralarınızla uçak aldılar otomobil aldılar. Hesap vermediler. Kime gittiği bilinmeyen silah yüklü tırlar yakalandı, devlet sırrı dediler hesap vermediler. Strateji dediler, insanlıktan bahsettiler hesap vermediler. Paralel devlet var dediler darbe çığırtkanlığı yaptılar hesap vermediler. Teröristle el sıkıştılar, şehit kanı üzerinden pazarlık yaptılar. Çözüm ve barış sakızı çiğnediler. 2023 vizyonu dediler, hesap vermediler.

"TERÖRİSTİ RESMİ TÖRENLE KARŞILADILAR"

Ermeni ile kucaklaştılar, özürler dilediler masalarda boyun eğdiler. Tarihle yüzleşiyoruz dediler, hesap vermediler. Askerimizin başına çuval geçirilmesini ahlaksızca izlediler. Dağdan inen teröristi resmi törenle karşıladıar, iyi şeyler oluyor dediler hesap vermediler. Ecdadımızın aziz türbesini teröristin önünden kaçırdılar, vatan topraklarını sattılar ve zafer kazandık dediler.

"ULAŞIM TAKVİYESİ YAPACAĞIZ"

Asgari ücreti net 1.400 liraya çıkaracağız. Amacımız büyükşehirlerde her ay 100 lira şehiriçi ulaşım takviyesi yapmak. Büyükşehirlerimizde evi olmayan kardeşlerimiz için bizimle yürümeye var mısınız? Asgari ücretten vergi almayacağız. İmamsız ve müezzinsiz cami kalmaması hedefimizdir. Ellerin toprak kokan çiftçi kardeşlerim umudun olacağız. Çiftçilerimiz mazotu 1,75 TL'ye çekeceğiz.