BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,80
HABER /  GÜNCEL

Bahçeli'den bomba Büyükelçi çıkışı: Haysiyetli ol!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass'a yüklendi: Yabancı diplomatlar her şeyden önce haysiyetli ve hürmetkâr olmalıdır" dedi.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD ile yükselen vize  geriliminin düşürülmesini isterken, "Ancak düşmeyecekse bunu biz değil, onlar düşünmelidir" dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Devlet Bahçeli, "Bir devleti temsilen ülkemizde bulunan yabancı diplomatlar mütekebbir değil, her şeyden önce haysiyetli ve hürmetkâr olmalıdır" diyen Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından ABD Büyükelçisi John Bass ve ABD'ye yönelik şu mesajları paylaştı:

BÜYÜKELÇİ HADDİNİ VE HUDUDUNU AŞAMAZ

- Türk milleti oyuncak değildir,bağımlı ve tutsak hiç değildir.Herkes haddini bilecek, görev ve sorumluluklarının hudutlarından taşmayacaktır.
- Türkiye azar yiyecek, aza kanaat edecek, hiddet ve şiddetle, komplo ve karanlık kampanyalarla hizaya getirilecek bir ülke olamayacaktır.

TÜRKİYE AMİRLERİNİN DÜDÜĞÜNÜ ÇALAN BÜYÜLELÇİNİN...

- Türkiye, amirlerinin düdüğünü çalan bir büyükelçinin, iki dudağından çıkıp aba altından sopa gösteren sözlerini hoş görmeyecektir.
- Güney sınırlarımız boyunca bir terör koridoru açmak, bu koridora hainleri toplamak isteyenlerin vize krizi yaratması hezeyan ve hüsrandır.

KARAMSARLIĞA HİÇ GEREK YOKTUR

- Misak-ı Milli’nin ruhuna pranga, Ankara’nın bağrına ve bahtına hançer vurmak için hazır bekleyen zalimler, karşılarında imanı bulacaklardır.
- "Misak-ı Milli Mülk-ü Millettir; Millet ise Türk’tür.” Manayı eğer anlamayan varsa anlayandan; duymayan varsa duyandan öğrenebilecektir…
- Vaziyetin telaş ve ümitsizliği diye bir şey yoktur. Karamsarlığa hiç gerek yoktur. Biriz, beraberiz, büyük ve güçlü Türkiye’yiz.

İşte Devlet Bahçeli'nin o paylaşımları: