BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.428,60
HABER /  GÜNCEL

Son dakika! Pendikte dehşet! Silahla üç öğrenciyi vurdu

İSTANBUL Pendik'te iddialara göre bir saldırgan okuldan 1 kilometre uzaklıktaki tren istasyonunda 3 öğrenciye av tüfeğiyle ateş açtı. Saldırıda yaralanan kız öğrenci Helin Palandöken hayatını kaybetti. 2 öğrenci yaralı. Olay sonrası okula gidip intihar girişiminde bulunan saldırgan yakalandı.

Abone ol

İSTANBUL Pendik Güzelyalı Tren İstasyonu’nda 21 yaşındaki Mustafa Y. adlı saldırgan 3 öğrenciyi silahla ateş açarak yaraladı. Öğrenci olmadığı belirtilen saldırgan, polisten kaçarken yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki bir okula girerek saklandı. Burada bileklerini keserek intihar girişiminde bulunan saldırgan gözaltına alındı. Yaralılardan kız öğrenci H.P. hayatını kaybetti.

Pendik'te 21 yaşındaki Mustafa Y. adlı saldırgan, okul çıkış güzergahı önünde adeta dehşet saçtı. Av tüfeği ile eski kız arkadaşını bekleyen saldırgan, 3 kişiyi vurdu.

KISKANÇLIK KRİZİNDEN ETRAFA ATEŞ AÇTI

Görgü tanıklarının aktardığı bilgiye göre, saldırganın kıskançlık krizine girdiği ve bu yüzden saldırı düzenlediği belirtildi.

SALDIRGAN İNTİHARA KALKIŞTI

Saldırgan, polisten kaçarken bir okula girerek saklandı. Burada yakalanan saldırgan, olayın hemen ardından bileklerini keserek intihara teşebbüs etse de başarısız oldu.

1 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Yaralanan 3 kişiden biri olan H.P. kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Saldırıda yaşamını yitiren kız öğrenci

POLİS ARAŞTIRMALARINA DEVAM EDİYOR

Meydana gelen olay sonrasında polis, saldırıyla ilgili incelemelerini sürdürüyor.