BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,86
ALTIN 2.428,14
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli o hediyeye bakakaldı!

MHP lideri Bahçeli, dünkü grup toplantısında kendisine hediye edilen Atatürk tablosu karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Abone ol

TBMM'deki MHP grup toplantısı kapsamında konuşma yapan MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli konuşmasının ardından kürsüden indiğinde kendisini çok şaşırtan bir hediyeyle karşılaştı.

Bahçeli, MEclis'teki grup toplantısı konuşmasının ardından kendisine takdim edilen 'bozkurt işareti yapan Atatürk' tablosunu görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Bahçeli tabloya uzun uzun baktı.

bahceli-ataturk-bozkurt-2.jpg

Meclis grup toplantısı kapsamındaki konuşmasında Hükümete ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ağır eleştirilerde bulunan Bahçeli, konuşmasının sonunda kendisine hediye edilen tablo karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

bahceli-ataturk-bozkurt.jpg

BOZKURT İŞARETİ YAPAN ATATÜRK FOTOĞRAFINEREDEN GELDİ?

MHP Mersin Teşkilatından gelen bir vatandaş, Genel Başkan Bahçeli'ye Atatürk'ün Bozkurt işareti yaptığı bir fotoğrafı hediye etti. Bahçeli ve partililer uzun uzun bu hediyeyi inceledi.

BAHÇELİ, ATATÜRK SELFİE'SİNİ REDDETMİŞTİ

MHP Lideri, geçtiğimiz haftaki grup toplantısında da Atatürk'e benzerliğiyle dikkat çeken Göksal Kaya'nın birlikte fotoğraf çektirme isteğini reddetmişti.

bahceli.20150204133037.jpg