BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli kağıdı bıraktı promptera geçti

Grup toplantısında bir ilke imza attı. Daha önce konuşmalarını yazılı metinden okuyan Bahçeli, prompter kullanmaya başladı.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında bir ilke imza attı. Daha önce grup konuşmalarını kağıt üzerinden okuyarak yapan Bahçeli bir adım daha ileriye giderek prompter kullanmaya başladı. MHP Liderinin yazıları prompterdan takip ederken bir sağa bir sola bakışı gözlerden kaçmadı.

Konuşmalarını kağıt üzerinden okuyan Devlet Bahçeli partililer tarafından bile eleştirilerin odağı oluyordu. Bahçeli bugünkü grup toplantısında prompter kullandı.

Çok sık olmasa da genellikle mitinglerde prompter kullanan, yani konuşmasını ekrandan okuyan Devlet Bahçeli, grup toplantılarında konuşmasını yazılı metinden okuyordu.

KAFASI BİR SAĞA BİR SOLA

Ancak bugünkü grup toplantısında prompter kullanmaya başladığı gözlendi. Bahçeli'nin prompter deneyimi dikkatleri çekti. Bahçeli konuşmasını yaparken yazı takibi için kafasını sürekli sağa sola çevirdi.

İLK KULLANAN İSİM BAŞBAKAN ERDOĞAN'DI

Prompterı ilkve etkin kullanan isim ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan. Başbakan uzun yıllardan bu yana konuşmasını prompter üzerinden yaptı. Erdoğan, prompterı öyle ustalıkla kullanıyor ki konuşmasını ekran üzerinden okuduğu bile çoğu zaman belli olmuyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise konuşmalarını ara sıra önündeki notlara bakarak yapıyor.