BIST 9.043
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.294,57
HABER /  SEÇİM

Bahçeli: Bilal oğlanla ifade vermedikçe...

MHP lideri Devlet Bahçeli seçim çalışmaları kapsamında İzmir'de Kemalpaşalı vatandaşlarla buluştu.

Abone ol

İZMİR'de partisinin seçim çalışmaları kapsamında, yolsuzlukluk iddiaları hakkında konuşan Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'a yüklendi. 'Halk 30 Mart'ta Bilal oğlanla ifade vermedikçe sana oy yok diyecek.' dedi.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından önemli satırbaşları:
 
Ak Parti'nin beslemesi sözde aydınlar, Türkiyeyi toz pembe göstermektedir. Ak Parti'ye oy vermişkişler kendi kendinize mukayese yaptığınız zaman, 'ben bu iktidar döneminde daha huzurluyum gelir seviyem arttı' demeniz söz konusu mudur? İktidarın siyasi ömrü tükenmiştir. Bu iktidardan artık gelecek umudu kalmamıştır.

Türkiye'nin temel sorunları için bir planları var mı? Şimdi miting miting dolaşıyorlar asıl montaj orada. Gelenleri üst üste koyuyorlar. Bu kadar yolsuzluktan sonra hala millet bunun peşinden mi gidiyor? 

"GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ"

Biz her gün illerimizle görüşürken gümbür gümbür geliyoruz. Ak Parti'den yolsuzluk ve rüşvetin hesabını sormak için geliyoruz. Nerede bir ayakkabı kutusu var devlet olarak onu kontrol edeceğiz. MHP olarak hesap sormak için geliyoruz. 7 kasanın bir yerde ne işi olur? Para saymak uşakları yoruyormuş, o yüzden de para sayma makinası almışlar. 630 milyon dolar havuzda birikmiş.

Bunlarda evden eve taşınır nakliyat gibi para taşınıyor. İnşallah bu kaset montajdır. Bir başbakanın evladıyla para sayma makinesine ve para saymayı sağa sola yönlendirmeye başlamışsa vay halimize.

Sayın Erdoğan'ın yapacağı tek bir şey var. Diyecek ki 'Benim adım Ak'tır. Yargıya kolluk kuvvetlerine talimat veriyorum. Yolsuzluğun üzerine gideceğim', demesi gerekirken 76 günden bu yana Başbakan yolszluğun üzerini örtmeye, televizyonları ve meydanları meşgul etmeye çaılşmaktadır.

'HALK SANA OY YOK DİYECEK'

Benim tavsiyem Sayın Başbakan sen hiç miting yapma, kendini yargıda akla. Yargıda aklandığın zaman bu millet koşa koşa oy verir, AKP'yi aklamak için. Şimdi sandığa gidecek hali de yok. Ama Halk '30 Mart'ta Bilal oğlanla ifade vermedikçe sana oy yok' diyecek.

İzmirliler bu 630 milyon doları bir havuza koyacağınız yerde, ev kadınları iyi bilir, deterjan varsa onların her birinden birer tane alsınlar o havuzda bunları çimdirsinler.