BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,72
ALTIN 2.434,36
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bahçeci esnaf ziyaretini sürdürüyor

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, esnaf ziyaretinde bulunarak belediye çalışmaları hakkında bilgiler veriyor.

Abone ol

Belediye Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcılarının da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi ile esnafları ziyaret eden Bahçeci, esnafların sorunlarını da dinledi.

Atatürk Caddesi'ndeki bütün işyerlerini gezen Bahçeci, esnafa hayırlı işler diledi. Esnafın sıkıntılarını dinleyen Bahçeci, eksiklerin imkanlar ölçüsünde en kısa sürede tamamlanacağını da söyledi. Belediyenin yaptığı hizmet ve çalışmalardan çok memnun olduklarını ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçecinin, sık sık esnafları ziyaret edip, sorunlarını dinlemesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen esnaflar başkana olan sevgilerini dile getirdiler.

Bahçecide esnaflarla görüşmesinde, "Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımıza elimizden geldiği kadarıyla en iyi şekilde hizmet vermeye çalışarak, halkımızın ihtiyaçlarına en kısa ve en kolay yoldan gidermek için çalışmalarımız aralıksız devam etmekte. Esnafların yapacakları öneri ve çalışmalara desteklerinin bizim için önemli büyük. Belediye yönetimimiz yapacağı tüm çalışmalarda halkla beraber olacak" diye konuştu.

Yaptığı gezilerin amacının esnafla ve halkla istişare etmek olduğunu ifade eden Bahçeci, sorunları yerinde görmek, ortak bir akılla sorunları çözmek, belediyenin çalışmalarını halka anlatmak, partili, partisiz ayrım yapmadan esnafları dolaşarak şehrin sorunlarını dinleyerek ve projelerini halkla paylaşacaklarını, sadece seçim öncesi değil her gün çeşitli geziler gerçekleştirdiklerini ifade etti.