BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,08
ALTIN 2.458,55
HABER /  MAGAZİN

Bağdat Caddesinde etek giyer gezerim

Kutsal Damacana 2: Itmen" adlı film vizyona girdi ama getirilen yaş sınırı Şafak Sezer'i kızdırdı.

Abone ol

Şafak Sezer, yeni filmine yaş sınırı getirilmesine kızdı: "Yasağı koyanlar, küfür etmiyorsa Bağdat Caddesi'nde etek giyer gezerim"

"Kutsal Damacana 2: Itmen" adlı filmleri vizyona giren Mustafa Üstündağ ve Şafak Sezer, filmlere getirilen yaş sınırlamasından ve küfür kullanımına yönelik eleştiriler karşısında isyan etti.

Ayakligazete.com'un haberine göre; filmde ağır küfürler kullandıldığı gerekçesiyle 13 artı yaş sınırı getirilmesi beklenirken, bu duruma filmin başrol oyuncuları Şafak Sezer ve Mustafa Üstündağ'dan gelen tepki ise hayli ilginç oldu.

"Biz eğleniyoruz, sonra devlet gelip yasa koyuyor, sınır koyuyor. Kimseye zorla gelin demiyoruz, istemeyen gelmesin" diyen Şafak Sezer, filmde "lan" kelimesinin kullanılmasının bile küfürden sayılmaya başladığını belirtti.

Mustafa Üstündağ da konuya esprili üslubuyla yaklaşarak, "Bizim amacımız bir sonraki filmde 25 yaş sınırı yemek. 35, 40'a kadar yolu var" derken, tartışmaya son noktayı şu iddialarıyla koydu:

"Şunu garanti ediyorum. Bu filmlere 13 artı yaş sınırını veren kişi, çoluğuna, çocuğuna, eşine dostuna küfür etmediyse, adam değilim. Hatta Kadıköy'de 'öyle' gezerim." Bunun üzerine Şafak Sezer de iddiaya katıldı ve, "O zaman buluşalım. Ben de Bağdat Caddesi'nde etek giyip gezmezsem" karşılığını verdi.