BIST 10.281
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.407,54
HABER /  GÜNCEL

Babasının namıyla haraç topladı

Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım'ın oğlu Murat Yıldırım, "Babamın selamı var' şeklinde tehditle insanlardan haraç topladığı öne sürüldü.

Abone ol

Murat Yıldırım'ın babası Yeşil'in adını kullanarak insanları tehdit ettiği belirtildi. Yıldırım'ın telefonla aradığı kişilere, "Ben Yeşil'in oğluyum. Sana babamın selamı var" diyerek haraç istediği öne sürüldü

Fulya'daki evinde 48 saat önce gözaltına alınan Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım'ın oğlu Murat Yıldırım'ın babasının adını kullanarak haraç topladığı öne sürüldü. Susma hakkını kullanan Murat Yıldırım ve adamları, üç ayrı suç nedeniyle gözaltında tutuluyor. Habib Durmuş'un tehdit edilerek yaralanması olayının dışında, iki ayrı kişinin haraç için tehdit edilmesi olaylarıyla suçlanan Murat Yıldırım ve arkadaşları için, ek gözaltı süresi alındı. Yarın adliyeye çıkacak olan Murat Yıldırım'ın, babası Yeşil'in adını kullanarak insanları tehdit ettiği ve haraç istediği öne sürüldü. Yıldırım'ın, telefonla aradığı kişilere, "Ben Yeşil'in oğluyum. Sana babamın selamı var" diye söze başlayarak, para istediği öne sürüldü.

GÜL APARTMANI TEDİRGİN

Bu arada Murat Yıldırım'ın yakalandığı Beşiktaş Fulya Yeni Gelin Sokak 15 numaradaki Gül Apartmanı'nda oturanlar şaşkın. Çakıcı'nın adamları tarafından öldürülen Tevfik Ağansoy'un yeğeni Yeter Ağansoy da apartman sakinlerinden biri. 10 numaralı dairenin bir süre önce satılarak el değiştirdiğini belirten Ağansoy, "Evde iki genç kalıyordu. Arada bir üçüncü bir kişi daha geliyordu" dedi, ancak bu kişilerin eşgalleri konusunda açıklama yapmaktan kaçındı.

ARKA BAHÇEDEN KAÇMIŞ

Bu arada, İhlas Haber Ajansı'nın servise koyduğu bir haberde, Yeter Ağansoy'un, "Yeşil'in 2 ay önce apartmana taşındığını ve onu hep gördüğünü" söylediği öne sürüldü. Ayrıca Ağansoy'un, "Gördüğüm kişinin Yeşil olduğunu operasyon sırasında anladım. Yeşil, polis gelmeden yarım saat önce arka bahçeden kaçmış " ifadesine yer verildi.

Haber: FERHAT ULUDAĞLAR -YASİN YILMAZ
Kaynak: