BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Emine Erdoğan'a 23.30'da 20 gül

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde saat 23.30'da eşi Emine Erdoğan'a 20 adet kırmızı gül verdi.

Abone ol

Önceki gün çok yoğun olan Erdoğan'ın, gülleri ancak gece 23.30'da verebildiği öğrenildi.

Erdoğan, önceki gün sabah saatlerinde AKP grup toplantısına, ardından da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin düzenlediği 3. Bölgesel ve Sektörel Ekonomi Şurası'na katıldı. Toplantının uzun sürmesi üzerine Erdoğan, Keçiören'deki evine gece 23.30 sularında gidebildi. Erdoğan, evine çıkarken eşi Emine Erdoğan'a da bir sürpriz hazırladı. Erdoğan, aldığı 20 adet kırmızı gülü eşi Emine Erdoğan'a verdi.

Eker bir gün önce vermiş

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker de eşine Sevgililer Günü hediyesini 14 Şubat yerine 13 Şubat'ta verdi. Milliyet'e hediyesini bir gün önce vermeyi özellikle tercih ettiğini belirten Eker, "Hatırlattılar. Ben de çiçek aldım. Ne olur ne olmaz diye bir gün önce verdim. İnsanlar birbirini sevsin. Yeryüzünde sevgi gelişsin sevgi büyüsün" diye konuştu.

Devlet Bakanı Ali Babacan da, eşi Zeynep Babacan ise aldığı hediyeyi "orası bizde kalsın" diyerek açıklamadı. Babacan, Türkiye'de Sevgililer Günü'nün son yıllarda artarak hatırlandığını belirterek, "Ben bugünün birbirini seven herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Ticaretin canlandığı da bir gün" dedi.

Haber: Abdullah Karakuş
Kaynak: