BIST 9.072
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.325,68
HABER /  POLİTİKA

Babana söyle Ahmet Amcam...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Van ziyaretinde esnafla bir araya geldi, çocuklarla sohbet etti.

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu, kitapçıdan satın aldığı kitapları çocuklara hediye etti. Başbakan Davutoğlu'nun Talha ve Cihat isimli iki çocukla sohbeti hayli ilgi çekti.

Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile Kardiyovasküler Cerrahi Hastanesinin açılışı sonrası Başbakanlık otobüsü ile Cumhuriyet Caddesi'ne geldi. Burada otobüsten inen Davutoğlu çifti, esnaf ziyaretleri yaptı. Bir kitapçıdan çok sayıda kitap alan Davutoğlu, caddede karşılaştığı çocuklara satın aldığı kitapları ve satranç takımı hediye etti.

Ölmez kardeşlere evde kimi yargıladıklarını soran Başbakan Davutoğlu, "Anne baba zorlanıyordur; biri savcı, biri hakim. Anneyi, babayı yargılıyorlar da söylemiyorlar bence. Annenize, babanıza çok selam söyleyin" diye konuştu.

Ahmet Davutoğlu, Talha'ya sarılarak, eve gidince annesinin ve babasının elini öpüp, "Ahmet amcam bir dua istedi" demesini istedi.

Davutoğlu çifti, esnaf ziyaretinde kendileriyle fotoğraf çekinmek isteyen vatandaşlarla da özçekim yaptı. Daha sonra bir börekçiye giren Başbakan Davutoğlu ve eşi, esnafın verdiği börek ve tatlıları basın mensuplarına ikram etti.

Esnaf ziyaretlerinin ardından AK Parti İl Başkanlığına geçen Davutoğlu, yolda vatandaşları selamladı ve çocuklara oyuncak dağıttı.