BIST 9.140
DOLAR 32,39
EURO 35,05
ALTIN 2.326,93
HABER /  MEDYA

Babamın Günahları ne zaman başlayacak birinci bölüm fragmanı

Babamın Günahları ne zaman başlayacak Babamın Günahları oyuncu kadrosunda kimler var? Star Tv'nin yeni dizisi Babamın Günahları'ndan yeni fragman geldi. Babamın Günahları ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Star Tv'nin merakla beklenen dizisi Babamın Günahları'nın birinci bölüm fragmanı yayınlandı. Yoğun ilgiyle beklenen Babamın Günahları konusu ne oyuncu kadrosunda kimler var? Gelin hep birlikte Babamın Günahları'na bakalım.

Babamın Günahları dizisi, Star TV tarafından duyuruldu ve yeni fragmanı da Star TV aracılığı ile duyuruldu. 'Herkes çocuğu için yaşar, peki kim ölmemeye söz verebilir?' başlığıyla duyurulan Babamın Günahları, aksiyon ve polisiye türünden bir dizi. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Abdullah Oğuz ANS Yapım’ın üstlendiği Babamın Günahları dizisi, oyuncu kadrosuyla da oldukça iddialı geliyor.

BABAMIN GÜNAHLARI KONUSU NE? Dizinin konusuna ve oyuncu kadrosuna bakılırsa, Hikaye Ozan’ın (Kadir Doğulu) geçmişinde Ferruh’un (Mustafa Uğurlu) işlediği bir cinayeti sevgilisi Yeşim’e (Melisa Sözen) zarar gelmemesi adına üstlenmesi ile başlar. İşlemediği bu suçu üstlenmesi Ozan ve Yeşim’i farklı geleceklere sürüklerken Ozan bir kızı olduğundan habersiz yıllar geçirir. Yeşim, Zeyno’ya yapılacak ilik tedavisi için yıllar sonra Ozan’ın karşısına çıkar. Hayat ile ilgili en ufak bir beklentisi olmayan Ozan’ın hayatına Zeyno bir ışık demeti olarak düşer. Zeyno’nun hayatı Ozan’ın ellerindedir, ilik nakli için yaralanmaması gerekmektedir. Kızına ilik nakli yapabileceğini öğrendiği gün ise Ozan kendini yine işlemediği bir cinayetin faili olarak bulur. Fakat bu sefer kendisini feda edemeyeceği bir sebebi vardır...Kızı Zeyno.

BABAMIN GÜNAHLARI OYUNCU KADROSU Babamın Günahları oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Babamın Günahları'nda; Kadir Doğulu, Melisa Sözen, Mustafa Uğurlu, Sezin Akbaşoğlu, İsmail Demirci, Mehrnoush Esmaeilpor, Gökçen Bilge Çiftçi gibi isimler yer alıyor. 

BABAMIN GÜNAHLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK? Babamın Günahları dizisinin ne zaman başlayacağı henüz belli olmadı. Babamın Günahları dizisinin yakın zamanda başlaması bekleniyor.