BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,75
HABER /  GÜNCEL

Babam ve Ailesi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Babam ve Ailesi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Babam ve ailesi yeni bölüm detayları ve son bölüm özeti internethaber.com'da.

Abone ol

Babam ve Ailesi 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Babam ve Ailesi son bölüme Kadir'in gerçeği öğrenmesi damgasını vurdu. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Babam ve Ailesi yeni bölüm fragmanı detayları ve son bölüm özeti haberimizde...

BABAM VE AİLESİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Babam ve Ailesi 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren internethaber.com'da olacak.

BABAM VE AİLESİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Babam ve Ailesi 4. son bölümünde yaşananlar; Suzan, evden ayrılır ve çocuklarıyla birlikte geçici olarak kayınvalidesi Macide’nin evine taşınır. Kadir, ilişkiyi bitirenin babası değil, annesi olduğunu öğrendikten sonra derin bir hayal kırıklığı ile evi terk eder. Kemal, Suzan’ın öne sürdüğü ağır şartların hepsini kabul ederek ondan boşanır.



Kadir, Hasret’in çabalarıyla annesini affeder ve eve döner. Annesinin gözü önünde Kemal’i arayıp anlaşmadan vazgeçtiğini, istemediği takdirde annesiyle evlenmek zorunda olmadığını söyler ona. Hasret’in fidye için kaçırılması bütün dengeleri alt üst eder.

BABAM VE AİLESİ KONUSU

Tanınmış işadamı Kemal İpekçi, İstanbul’da karısı Suzan, çok sevdiği çocukları Mert ve Çiçek ile imrenilecek bir hayat sürerken, Kemal İpekçi’nin oğlu Mert’in başından geçen bir olay ile Adana’da kimselerin bilmediği bir ailesi daha olduğu ortaya çıkar. Gençlik aşkı Nilgün ve ikizleri Kadir ile Hasret o güne kadar Adana’da gözlerden uzak yaşamışken, Kemal de yıllarca ikili bir hayat sürmek zorunda kalmıştır. Ancak gerçekler açığa çıktıktan sonra Kemal hem yarım kalan aşkına hem de çocuklarına sahip çıkmak için hiç beklemediği olaylarla savaşmak zorunda kalacaktır.

BABAM VE AİLESİ OYUNCULARI