BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,80
ALTIN 2.396,26
HABER /  GÜNCEL

Babalarını onlara kim anlatsın?

Şehit Serkan Ünsal gözyaşlarıyla uğurlandı. İki evladının gözleri ise kalabalık içinde babalarını aradı

Abone ol

Ankara'da yine acı vardı, yine isyan vardı, yine gözyaşı vardı... Fakat kalabalık içinde iki çocuk vardı ki, iki kardeş, bu olup biteni hayretle izliyordu.. Bunca insanın neden toplandığını anlamaları için ikisi de çok küçüktü çünkü. Biri Meryem, diğeri Toyga... Biri 3, diğeri 5 yaşında... Çevredekilerin ''Cumhurbaşkanım'' diye hitap ettiği o büyüğün başlarını neden okşadığını bilemediler, sadece boyunlarını eğdiler...

Şırnak'ta terör örgütü tarafından araziye döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Serkan Ünsal, Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Törene Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Köksal Toptan, Devlet Bakanı Hayati Yazıcı ve Ankara Valisi Kemal Önal ile sivil ve askerî erkan katıldı.

BU ASKERLER NE YAPIYOR ANNE?

[PAGE]

  



Toyga ve Meryem, geçit törenini şaşkınlıkla izledi.. Herkes buradaydı. Bir tek babaları yoktu... Önlerinden sırtlarındaki tabutla uygun adım geçen askerlerin ne yaptığına bir anlam veremediler.

GÜL ÇOCUKLARI ÖPÜP OKŞADI

Cumhurbaşkanı Gül, tören öncesinde şehidin ailesine taziyede bulundu. Zaman zaman fenalık geçiren şehidin ailesi ile silah arkadaşları da Türk bayrağına sarılı tabutu öpüp okşadı. Jandarma Astsubay Üstçavuş Ünsal'ın Türk bayrağına sarılı tabutu törenin ardından defnedilmek üzere Kızılcahamam'a götürüldü.

ŞEHİT CENAZESİNDEN DİĞER FOTOĞRAFLAR...

 

[PAGE]

  

 

[PAGE]

  

 

[PAGE]