BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Babaanne ve torunun iç burkan ölümü!

Sultangazi’de, 5 yaşındaki torunu Zehra İrem ile pazardan dönen Sultan Tilbaş’a kamyon çarptı.

Abone ol

Feci kazada kanlar içinde yere yığılan babaanne olay yerinde, küçük torunu ise hastanede hayatını kaybetti. Kaza yerinde küçük İrem'den geriye pembe ayakkabıları kaldı.

PAZARDAN GELİYORDU

Kaza, Cumhuriyet Mahallesi Mevlana Caddesi Mehmet Akif Ersoy Camii önünde meydana geldi. İddialara göre pazar alışverişini yaptıktan sonra torunu Zehra İrem Tilbaş ile evine dönen Sultan Tilbaş'a, yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada plakası ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen kamyon çarptı. Çarpmanın etkisiyle etrafa savrulan babaanne ile torunu, asfalt zemine düştü. Küçük İrem ile babaannesine çarpan kamyon sürücüsü iddialara göre olay yerinden kaçtı. Kanlar içinde yere yığılan kadın olay yerinde yaşamını yitirdi. Küçük İrem ise arkadan gelen otomobil sürücüsü tarafından olay yerinden alınarak hastaneye götürüldü. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan küçük İrem, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

HASTANE ÖNÜNDE HÜZÜNLÜ BEKLEYİŞ

Olay sonrası polis ekipleri yolu trafiğe kapattı. Araçlar farklı istikamete yönlendirildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri talihsiz kadının cesedini morga kaldırdı. Küçük kız ve babaannesinin ölüm haberini alan yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Olay yerine gelen bir şahıs güçlükle sakinleştirilebildi. Polis ekipleri de çevrede geniş çaplı inceleme yaptı. Kamyonun plakasını tespit eden polisler sürücüyü arıyor. Küçük kızın kaldırıldığı hastane önünde hüzünlü bekleyiş sürüyor.

Öte yandan görgü tanıkları, kadının bakkaldan çıktıktan sonra yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada kazanın yaşandığını anlattı.

Kaza ile ilgili inceleme sürüyor.