BIST 10.793
DOLAR 32,22
EURO 34,83
ALTIN 2.418,11
HABER /  GÜNCEL

Baba dediği adamın boğazını kesti

Bir büfe sahibi boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Olay yerinde bir alyans vardı. Polis içindeki ismi okudu ve katili buldu.

Abone ol

Ordu'da iş yerinde boğazı kesilerek öldürülmüş bulunan büfe sahibini katil zanlısı olduğu iddiası ile 1 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, geçen cuma günü Yeni Mahalle'deki büfesinde boğazı kesilmiş olarak bulunan Dursun Öztürk'ün (54) öldürülmesiyle ilgili olay yerinde yapılan incelemede, içinde ''Pınar'' yazan bir alyans bulundu.

Bu gelişme üzerine Dursun Öztürk'ün son dönemde görüştüğü yaklaşık 100 kişiyle ilgili araştırma yapan güvenlik güçleri, eşinin adının Pınar olduğunu belirlediği zanlı Aykut Pamuk'u (25) Perşembe'deki evinde gözaltına aldı.

BABA DEDİĞİ ADAMI ÖLDÜRMÜŞ

Cinayeti işlediğini söylediği öğrenilen zanlının, Öztürk'e ''baba'' diye hitap ettiğini belirterek, pişman olduğunu söylediği kaydedildi.

KARINI BIRAK DEYİNCE...

İnşaat işçisi olan ve bir yıl önce evlendiği öğrenilen zanlının, maktul ile aynı köyden olduklarını belirterek, ''Dursun Öztürk'ün büfesine gittiğini ve yaklaşık bir saat sohbet ettiğini, bir süre sonra Dursun Öztürk'ün eşi için 'bırak bu kızı' dediğini ve aralarında bu nedenle tartışma çıktığını, tartışma sırasında Öztürk'ün kendisine tokat attığını ve bunun üzerine başına bira şişesi ile vurduğu Öztürk'ün boğazını da bıçakla kestiğini'' söylediği bildirildi.

Cinayetin ardından sabaha kadar cesedin başında büfede beklediğini söyleyen zanlının, sabah ise olaya hırsızlık süsü vermek için Öztürk'ün yüzüğünü, kasadaki ve cüzdanındaki paraları alarak büfeden çıktığını anlattığı öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.