BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.507,26
HABER /  GÜNCEL

Azrail'e resmen çalım attı

Beşiktaş'ta 17 Eylül'de meydana gelen ve 3 kişinin yaralandığı feci kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Abone ol

Görüntülerde, M.D.'nin kullandığı 61 AY 148 plakalı otomobil, Çırağan Caddesi'nden Beşiktaş istikametine ilerlerken aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkıyor.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğünün tabelasına çarpan araç taklalar atarak ters şekilde emniyetin otoparkına düşüyor. Kaza sonrası tam bir can pazarı yaşanırken yaralılara ilk müdahaleyi emniyetten gelen polisler ve çevredeki vatandaşlar yapıyor. Araçta sıkışan A.E.K. (18) ve A.L. (17) itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken ambulansla hastaneye kaldırıldı.

KIL PAYI KURTULDU

Görüntülerdeki bir kişi ise adeta ölüme çalım atıyor. Kaza sırasında kaldırımda yürüyen sırt çantalı genç, üzerine gelen otomobili ve tabelayı son anda farkediyor. İsmi belirlenemeyen genç, pano ve araçtan kendisini yola atarak kılpayı kurtuluyor. Ancak bu kez de caddeden gelen başka bir araçla karşı karşıya kalıyor. Hızla kendisini tekrar kaldırıma atan genç, adam hiçbir şey olmamış gibi bir süre yoluna devam ediyor. Daha sonra durup kaza arkasına bakan genç yaşadığı şok ile yere oturuyor