BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Aziz Yıldırımın dilinde tüy bitti

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, söylentilerden bıktı..

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Roberto Carlos'un transferi konusunda görüşmeler yaptığı ve anlaşma sağladığı yönünde medyada yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Kulübün internet sitesine bir açıklama yapan Aziz Yıldırım, konuyla ilgili son kez açıklama yaptığını belirterek, ''Fenerbahçe Kulübü Başkanı olarak bir kez daha ve son kez açıklıyorum. Roberto Carlos transferi haberleri tamamen yalandır. Ben Aziz Yıldırım olarak görüşmeler yaptığım iddia edilen Zürih Hilton Oteli'ne hayatım boyunca hiç gitmediğim gibi, Roberto Carlos'un menajeri olarak adı geçen Junior Oliviera'yı da kesinlikle tanımam'' dedi.

Söz konusu haberleri kendisi ve Fenerbahçe camiasının huzurunu kaçırmaya yönelik, art niyetli ve kasıtlı haberler olarak değerlendirdirdiğini kaydeden Yıldırım, ''Daha önce de açıkladığımız gibi bizim zaten Futbol Federasyonu kuralları gereği başka bir yabancı oyuncu oynatma hakkımız yokken, ne Roberto Carlos ne de başka bir oyuncunun transferi konusunda çalışma yürütüyor olmamız mümkündür'' diye konuştu.