BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,68
ALTIN 2.406,54
HABER /  SPOR

Aziz Yıldırıma tokmaklı taciz!

Maç boyu galiz küfürler eden Antalyalı fanatikler, Semih'in attığı golle iyice zıvanadan çıktı! Aziz Yıldırım'a davul tokmak fırlatıldı.

Abone ol

Direkten dönen toplar ve özellikle Güiza’nın kaçırdığı gollerle puan kaybetme endişesi yaşayan F.Bahçe yönetimi, bir yandan da Antalyalı fanatiklerin tacizleriyle uğraştı. Maçın 1. dakikasından itibaren Aziz Yıldırım başta olmak üzere tüm F.Bahçeli yöneticilere ana avrat küfreden Antalyalılar, Semih’in attığı galibiyet golünden sonra ipin ucunu iyice kaçırdı.

Fanatikler Şeref Tribünü’nün ilk sırasında oturan Yıldırım’a davul tokmağı bile fırlatırken, küfürlerin dozu da arttı. Şeref Tribünü’nün üstündeki bazı Antalyalılar’ın da küfür korosuna katılması üzerine sinirlenen Aziz Yıldırım, yerinden kalkarak küfredenlere doğru döndü ve “Ayıp değil mi, neden küfrediyorsunuz? Küfredecek ne var, gelin burada küfredin” karşılığını verdi.

Bunun üzerine küfürler daha da arttı. Karşılık veren asbaşkan Şekip Mosturoğlu’na bazı taraftarların yumruk atmaya teşebbüs ettikleri de gözlendi.. Başkan vekili Nihat Özdemir ve asbaşkan Abdullah Kiğılı’nın araya girmesi ve F.Bahçeliler’in tribünü terketmesi sayesinde Şeref Tribünü’nde kavga çıkması güçbela engellendi..

ÖZDEMİR: BU KÜFÜRLER NİYE?

Yönetici Nihat Özdemir ise olaylara şu tepkiyi gösterdi: “Biz kime ne yaptık? Ayıptır. Milli futbolcularımız var. Daha maçın başında birkaç kendini bilmez Antalya seyircisi Volkan’ın annesine küfürler etti. Bütün F.Bahçeliler’in annelerine küfür edildi. Antalya’ya küfür yakışmıyor. Antalyaspor - Fenerbahçe Buna bir önlem alınması lazım. F.Bahçe Antalya’ya ne yaptı? Yapılanlardan dolayı üzüntü duymaktayız.”

Bu arada 2. golden sonra tribünlerden atılan yabancı maddeler malzemeci Cemil Bulut’un kafasına geldi. Tribünden sökülen bir koltuk, yedek kulübesinin kenarında bulunan malzemeciye isabet etti. Yere yığılan malzemecinin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.