BIST 9.627
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.496,03
HABER /  GÜNCEL

Aziz Yıldırım ne zaman taburcu olacak?

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi süren Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bugün taburcu edilmesi beklenmiyor.

Abone ol

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi süren Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın şikayetlerinin devam etmesi nedeniyle bu geceyi de hastanede geçirmesi bekleniyor.

Alınan bilgiye göre, önceki gece rahatsızlanıp Metris Cezaevi'nden Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilerek, burada tedavi altına alınan Yıldırım'ın sağlık tetkiklerinin devam ediyor.

Bu arada, bir grup taraftar da hastanenin acil servis girişi önünde Aziz Yıldırım'a destek olmak için ''Biz her şeyin farkındayız, sonuna kadar arkandayız'' yazılı bir pankart açtı.

Acil servis önünde önlem amaçlı Çevik Kuvvet ekibi de bekliyor.

DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Suat Turgut, Aziz Yıldırım'ın tedavisinin sorunsuz devam ettiğini bildirdi.

Turgut yaptığı yazılı açıklamada, Yıldırım'ın sağlık durumuyla ilgili şu ifadelere yer verdi:

''Genel Cerrahi, Nefroloji, Üroloji ve Endokrinoloji profesörlerinden oluşan kurulun yaptığı konsültasyon sonucu sağlık durumuyla ilgili olarak endişeyi gerektiren ciddi bir sorunun olmadığı anlaşılmıştır. İleri tetkiklerin yapılması için hastanın birkaç gün hastanede kalması uygun görülmüştür.''